سلام دوستان
لطفا دکمه نقل قول رو بزنید و بعد اون رو کپی کنید تو قسمت مربوطه و اونجا جواب بدید این بحثهای به این خوبی درباره سیفون داره میشه ولی تایپیک سیفون داره خاک میخوره
http://www.parsipet.ir/thread9258.html
سلام دوستان
لطفا دکمه نقل قول رو بزنید و بعد اون رو کپی کنید تو قسمت مربوطه و اونجا جواب بدید این بحثهای به این خوبی درباره سیفون داره میشه ولی تایپیک سیفون داره خاک میخوره
http://www.parsipet.ir/thread9258.html
ویرایش توسط علیرضا نوروزی : 3rd August 2014 در ساعت 07:02 PM
من عذر خواهی میکنم یه وقت جسارت نباشه چون مبحث نگهداری تانک ریف سلیقه ای هستش ولی:
مکمل های زیر انگار از قلم افتادن:
کلسیم؟
کا اچ بافر؟ (اگر این 2 محصول استفاده نشن استفاده از منیزیم به تنهایی ...؟!)
خود کالک واسر؟
استرانسیوم؟
پتاسیوم؟
محلول آهن؟
قسمت دوم عناصر کمیاب یعنی کورال کالر؟
pH+ ؟ (در صورت لزوم)
امینو اسید؟
محلول های تقویت بافت های مرجان ها مثل رستور ؟
البته اینا بخشی از موادی هستن که با کمک نمک به اب اضافه میشن و در واقع اگر تمامی این محصولات رو هم به طور مداوم به اب اضافه کنید و هیچ نیترات فسفات و.... ای هم تو اب نداشته باشید باز هم هیچ کدوم نمیتونن مهمترین اصل در تانک ریف یعنی " ثبات " رو به تنهایی اجرا کنن و تعویض هفتگی اب هستش که میتونه این عمل رو انجام بده.
(البته این بحث ها که میکنیم فقط دلیلش یک چیزه و اونم نداشتن sps یا مرجانهای سخت پلیپ کوتاه ( البته منظورم یکی 2 تا مونتی پورا در تانک نیست) در تانکهامونه اگر در تانک sps در حجم زیاد نگهداری بشه حق چنین اشتباهاتی وجود نداره و سر یک ماه مرجان از بین میره برای همینه که مباحثی مثل سیفون هفتگی" استفاده از اب RO با تی دی اس 0 "استفاده از اسکیمر قدرتمند و.... در تمام دنیا مثل جدول ضرب میمونه و پایه ی ساخت تانکهای ریف رو تشکیل میده)
جناب بنیامین من زیاد بحث نمیکنم یکبار همین بحث ها رو 3 سال پیش هم سر led میکردم و خیلی ها میگفتن احمقانه است و ... و در هیچ کجای دنیا در اکواریوم های حرفه ای استفاده نمیشه و از این بحث ها .من سعی میکنم در این پیج شخصیم تجارب خودم رو بگذارم نه عکس تانک دیگران را
هیچ اصراری هم ندارم شما و دیگران سیفون کنید یا نکنید هر کس هرجوری راحت هستش فقط تو پیج من میخوام به خیلی دوستان بگم زیاد سخت نگیرید.
خیلی جالبه من الان با یک فن توالتی!!! دمای تانکم رو کنترل کردم با اضافه نمودن روزی 4 لیتر آب(کمتر از 1 درصد) آب تبخیری خوب خیلی ها هم چیلر گذاشتن این تجربه منه شاید شما بگید حتما باید دما با 0.5 درجه تلورانس کنترل بشه ولی تجربه من اینو نمیگه
حالا شما اصرار دارید از تفریح داشتن آب شور یک کار پرهزینه و پر درد سر بسازید خوب میتونید مثل یکی که با یک چوب دستی میره کوه و لذت میبره و یکی هم با یک کوله پشتی 70 لیتری پر از تجهیزات شاید دومی هم لذت ببره ولی من میخوام بگم کوه رفتن رو سخت نگیرید!!!
راستی شاید عکس های قدیمی تانک گیاهی من هم اینجا باشه من بجای سیستم پیچیده co2 یک سیسمت دست ساز با شیشه نوشابه خانواده و قرص مخمر و شکر و... ساخته بودم راضیم بودم
ویرایش توسط ahmadeng : 4th August 2014 در ساعت 08:06 AM
من که گفتم تجربه خودم هستش عکس ها هم دوره ای میزارم نیازی به این عناصر ندیدم(در ضمن المنتال برایت ول استرانسیوم رو داره)
راستی یک عکس از تانک خودتون بزارید ببینیم اینهمه سخت گیری ارزش داره یا نه من که تا حالا تانک sps قدری تو تانک ایرانی ها ندیدم حتی اونهایی که 40 درصد سیفون هم میکننراستی در آب شور زیاد TDS صفر مهم نیست زیاد خرجش نکنید که بهش برسید.
سلام به دوستانه عزيزم . من يه سوال از دوستاني که طرف دار سيفون هستند دارم . . بنظر شما ار ما در هر هفته ١٠درصد سيفونه مرتب انجام بديم نيازي به اضافه کردنه املاحه يگه هستش يا با همين سيفونه هفتگي اين عناصر تامين ميشن و ديگه نيازي به افزودن موارد و عناصر ديگه نيستش .
سلام احمد اقا هر چند شما به صحبت کردن علاقه ندارین ولی یه سری موارد میگم اطلاع داشته باشین
دکتر رندی هلمز یه سری از محصولات برایتولو ازمایش کرده و مشخص شده چندتا از محصولات اون اصلا کارایی لازم ندارن و انالیز روش یکم غیر واقعی هست
یکی از موارد هم همین المنتال هست که شما خیلی ازش تعریف میکنی
بعدیش فسفات آر هست
ارگانیت
و لیکوئید ریف که همون پرپل تک کنت هست
و ...
حتی در رابطه با منیزیوم پودری که ادعا کردن 43درصد وزن منیزیوم داره بحث شده و معلوم شده این ادعایی کاملا دروغه
کریس قبلا تو شرکت کنت کار میکرده و اکثر چیزایی که تولید میکنه از روی محصولاته کنت هست و همون فرمول رو داره با اسم دیگه
در رابطه با تی دی اس هم این بحث کاملا پیش پا افتاده و قدیمیه و از شما که یه زمانی رنگ مدیریت رو اسمتون بوده بعیده که تی دی اس صفر رو نفی کنید
بله درست اینجا پیج شخصی شما هست ولی مطالبی توش مینویسین که با رونده فعلیه تالار مغایرت داره و همین باعث دوگانگی تصمیم گیری کاربرایی که اطلاعات کمی دارن میشه
به عنوان مثال مقاله مزرعه کشت سیانو که من تو هیچ فروم ابشور حرفه ای ندیدم همچین کار غیر عقلانی انجام بدن و مدتی ما با سوالات دوستان درگیر بودیم برا این مقاله بدون اساس تا از سرشون افتاد
در رابطه با بحث ال ای دی هم باعث شده شما دیگه علاقه ای به بحث کردن تو تالار نداشته باشین من تمام مطالب سایتو مطالعه کردم همونطور که اقای مرادی هم اون زمان گفتن ال ای دی اب شور با کیفیت تو ایران وجود نداره و استفادش یه ریسک بزرگه شاید از هر 30 نفر که از ال ای دی به این نوع استفاده می کنند 1 نفر اونم شانسی راضی باشه خدارو شکر شما اون یه نفر شدین
من هم حرفشونو تایید میکنم هیچ کجای دنیا با این ال ای دی های موجود تو ایران سیستم نور برای تانک حرفه ای درست نمیکنند
متاسفانه ما کلمه ال ای دی رو از محصولات با کیفیت مثل کری بر میداریم میزاریم رو ال ای دی دونه 3 تومنی پاساژ امجد و اونو با سیستمایی مثل orphek,exotec,kessil... مقایسه میکنیم میگیم ال ای دیه دیگه اینا هم
ببخشید زیاد حرف زدم شمارو با پیج شخصیتون تنها میزارم فقط لطفا خواهشا مطلبی نگین که باعث شه ما 3 صفحه برا کاربر توضیح بدیم این قضیه غلطه و هم شما زیر سوال برین هم ما خسته شیم این تو روند پیشرفت تالار تاثیر منفی میزاره
موفق باشید
ممنون
ویرایش توسط farbodb : 4th August 2014 در ساعت 12:22 PM
ممنون احمد جان ببینید این اصلا بحث سختگیری نیست و اتفاقا برای راحت شدن کار هستش و یک چیزهایی هم اصول اولیه راه اندلزی تانک های اب شور هستش و بدون انجام این اعمال واقعا نگهداری تانک در سطح حرفه ای سخت میشه .
tds صفر هم بحثش تا 4 5 سال پیش در تمام دنیا دیگه بسته شده حالا ما باید تازه بحث رو شروع کنیم ایشالا چند تا مقاله ی خوب ترجمه میشه که ببینیم چرا tds دقیقا باید 0 مطلق باشه.
تانک sps تمام حرفه ای هم متاسفانه به صورت پابلیک که همه بتونن ببینن یا در انجمن ها تو تانکای بچه ها نداریم و فعلا بهترین تانکی که میشه دید همون تانک فرهاد خلیل بیگی هستش....
( البته باز هم خدایی نکرده جسارت نباشه چون شما یک اکواریست حرفه ای هستین و تمام کارهاتون توسط دوستان زیر ذره بین هستش من این نکات رو عرض کردن تانک جدید هم اگر خدا کمک کنه تا چند ماه اینده...)
ویرایش توسط benyamin : 4th August 2014 در ساعت 03:12 PM
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)