به نظرتون جوجه سالمی هست ؟؟
.
.
![]()
جوجه خوب و سالمیه
خدا برات نگهش داره
حوسیم کردی عکس جوجمو براتون بزارم
فردا ازش عکس میندازم براتون میذارم تو سایت
بنظر من احتمال خیلی زیاد مادست
بازم تجربه اساتید ارجحتره
اما اکثر جوجه هایی که من دیدم نر بودن و تو این سن و سال حداقل صورتشون یه کم به زردی میزنه
این جوجه شما کلا صورتش خاکستریه
این یه عکس از جوجمه که مال تقریبا یک ماه پیشه الان تو پر ریرزه
یه مقدار عصبانیه فعلا
اما کاملا رام و دستیه
http://upload.tehran98.com/img1/shijxxpcll11o0vf5u6.jpg
سلام
عروس هلندی چند وقته بالغ میشه و آماده برا جفت گیری؟
سلام.بستگی به موقعیت زندگی و شرایط تغذیه و قدرت خود پرنده داره.توی خیلی از مناطق عروس نر در ده ماهگی و ماده در هفت ماهگی توانایی بارور کردن تخم و یا تخم گذاری دارن و خیلی از مناطق بخصوص مناطق سردسیر دیرتر این اتفاق میفته و بعضی اوقات حتی تا 1.5 سالگی هم پرنده توانایی جفت شدن رو نداره.
سلام
همونطور که آقای اسکندری عزیز فرمودن ، شرایط محیطی یکی از فاکتور های موثر در تسریع زمان بلوغ هستش و باید شرایط تغذیه ای و شرایط جسمانی خود پرنده و .... رو هم مد نظر قرار داد . اما در کل افزایش دمای محیط یکی از مهمترین عوامل در شروع دوران بلوغ هستش ، ولی اجازه بدید که این دوره خودش به طور عادی و طبق روال بگذره و در تسریعش پافشاری نکنید.
موفق باشید
سلام
5 شنبه یک جفت عروس خریدم که نر خاکستری و ماده ابلغ... عکس ماده به شرح زیر
عروس نر که خاکستری بود به شدت ماده رو میزد و ماده هم کف قفس به سر میبرد و به هیچ عنوان بالای چوب نمیومد. به ناچار رفتم عروس نر رو عوض کردم و در حینی که عروس نر خاکستری رو جدا کردم خانواده گفتند این عروس به اصلاح ماده ابلغ داره اواز میخونه من عروس نر دیگه ای گرفتم و اومدم میبینم گاهی این عروسی که به عنوان ماده (ابلغ ) خریدم داره اواز میخونه و جیغ میکشه... گاهی هم ساکت هست نمیدونم دو دل شدم ماده هست یا نر... ممنون میشم کمک کنید
![]()
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)