سلام
من یه جوجه طوطی سرلاکی بزرگ کردم تقریبا 70 روزه که دو سه روزه پرواز میکنه دو روزه اصلا غذا نمیخوره اصلا سرنگ و نمیگیره مدفوعش تیره مث قیره پدرم و در اورده بدجور نگرانشم لطفا راهنماییم کنین چکار کنم![]()
سلام
من یه جوجه طوطی سرلاکی بزرگ کردم تقریبا 70 روزه که دو سه روزه پرواز میکنه دو روزه اصلا غذا نمیخوره اصلا سرنگ و نمیگیره مدفوعش تیره مث قیره پدرم و در اورده بدجور نگرانشم لطفا راهنماییم کنین چکار کنم![]()
سلام به همه طوطی من جوجس ولی پراش کامل در اومده ولی ا1لا هیچ صدایی از اول نداشته خیلی کم یکی 2بار شاید صداش در اومده کاملا هم باهام دوسته و رو دستمدمیاد رو شونمم میاد ولی صداش در نمیاد ب نظر شما ایرادی داره؟
سلام
ببخشید من یه سوال داشتم اگه بخوام یه طوطي ملنگو تازه دونخور شده بگیرم مثل طوطي طوطي که از بچگی پیش ادما بوده باهام دوست میشه و اینکه قیمت حدودی یه طوطي ملنگو ابی تازه دونخور شده قدره
باتشكر 💜
سلام
من یه سوال داشتم اگه بخوام یه طوطي ملنگو تازه دونخور شده بگیرم مثل طوطي ای که از بچگی پیش ادما بوده باهام دوست میشه و اینکه قیمت یه جو جه تازه دونخور شده ملنگو ابی حدودا چقدره
باتشكر
سلام میخواستم بدونم طوطی ملنگو تا چند کلمه حرف میزنه؟
معمولا نر هاشون در صورتی که از جوجگی آموزش ببینن سخنگو های خوبی میشن. چند کلمه بستگی به استعداد طوطی و شانس شما و وقتی که میزارید داره ولی در هر صورت با کاسکو مقایسش نکنید. من ملنگو زیاد دیدم بیش از ۳۰ کلمه حرف میزنه. بعضی هاشون خیلی بیشتر...
موفق باشید
سلام من بلاخره تصمیم گرفتم یه طوطی گوشتی بگیرم
داخل یه سایت خوندم اگه وقتی خریدم ببرمش دامپزشکی احتمال مرگش خیلی کمتر میشه خواستم بدون واقعا اگر اول ببرمش دامپزشکی که اگر بیماری داخلی داره دکتر بهش دارو بده احتمال مرگش کمتر میشه یافرقی نمیکنه
ممنون از پاسخ گویی تون
سلام
مسلماً اگر بیماری داشته باشه و توسط دامپزشک تشخیص داده بشه درمان میشه درغیر اینصورت حالش بدتر میشه
موفق باشید
ممنون از پاسخ گویی تون
ببخشید من هی سوال میکنم ولی می خواستم بدونم قیمت به جوجه سرلاکی ملنگو زرد تقريبا چقدر
ممنون از سایت خوبتون
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.