راستی کف میله ایه قفسو بردارین چون باعث ایجاد مشکل جدی میشه
راستی کف میله ایه قفسو بردارین چون باعث ایجاد مشکل جدی میشه
سلام ببخشید امروز متوجه شدم خرگوشم اسهال گرفته مدفوعش شله ولی نه به حدی که زیادی بچسبه
تاالان بهش یکمی عرق نعنا دادم و محلول سرکه و آب ولی از هرکدوم نیم سیسی بیشتر نخورد اونم برای مزه کردن بود. یکی هم نعنا براش گذاشتم ویه نیکه هویجی که توظرفش بود برداشتم
یجا خوندم بهش کته برنج بدون روغن و ادویه واینا بدم به نظرتون اینو بهش بدم یا نه
خیلی نگرانمممممممممممممممممممم ممممم
لطفن زود جواب بدین
خرگوش دو ماهو خورده ای یا سه ماهشه
سام الان متوجه صدم زیرش اصلن کثیف نبست اشتها خوبیم داره و شیطنتشم داره ولی فقط ادرارش نارنجی مایل به قرمزه
کلینیک دامپزشکی آوین :: با مدیریت دکتر علی برهانی کیا
تلفن کلینیک : 22209543 پیج اینستاگرام ما : avinpetclinic
سلام من یه خرگوش نر دارم که واسش یه جفت خریدم اما از وقتی که خریدم حدودا یک ماهه میگذره خرگوش نرم هیچی نمیخوره و حسابی لاغر شده و همش ادرار میپاشه به سمت ماده با اینکه باهاش کنار اومده و کاری به کارش نداره. ماده هم بعضی وقتا نرم رو گاز میگیره و چنگ میندازه. میخوام ماده رو بفروشم تا خرگوشم به زندگی عادیش برگرده فقط نمیدونم اگه وابشتگی بینشون هست جطور کمتر کنم تا خرگوشم بعد از فروش ماده دق نکنه. ممنون میشم زودتر جواب بدید
سلام. همه نژاد های کوچک خرگوش تقریبا در یک اندازه اند و مقدار خیلی کمی باهم فرق دارن و البته نژاد لوپ و لوپ هلندی هم محبوبن. همه نژاد خرگوش ها وقتی 40 روزه میشن دیگ میتونن کاملا یونجه بخورن و نیازی به مادر ندارن. کف قفس از پوشال چوب هایی که توی پت شاپ ها هست میتونید تهیه کنید. وقتی میخرید از فروشنده بپرسید که چ نوع یونجه ای تا الان بهشون میداده از همون نوع بگیرید. پت شاپ مناسب پت شاپی هست که تمام لوازم بازی و غذا و مکان رو برای تمامی حیوانات خانگی دارا هست و از برند های دیده شده مثل تاپ فید و پی سی ال برای خرگوش ها و جوندگان داشته باشه. سن خرگوش رو از اندازش میشه فهمید و شما حدودا 45 روزه بگیرید تا به یونجه خوردن افتاده باشه. همه خرگوش ها باهوش هستن و میتونید دستور های برو بیا بپر نه و اره رو ب راحتی اموزش بدید. مناسب ترین نوع یونجه هم یونجه اس هست که مخلوط برگ و ساقه باشه.
سلام من سه هفته هست که خرگوشمو خریدم. وقتی میخواستم بذارمش تو باکسش که جاشو تمیز کنم از دستم پرید رفت زیر کتابخونه بعدش هم صداش میکردم با ترس و لرز یکمی میومد جلو. اما احساس میکنم از دیروز تا الان ترسو تر شده نسبت به صداها و چیزای اطراف بیشتر واکنش نشون میده بعضی موقع ها ام میلرزه انگار و اینکه بیشتر میخوابه البته اینارو یک روز فقط دیدم . اما اشتهاش خوبه همه چیزش نرماله. لرزشش میتونه چیز خطرناکی باشه؟
از حال خرگوشتون خبر بدین...ممکنه بر اثر سقوط از دست شما اسیب دیده باشه...
انجمن حمایت از گربه های بی سرپرست ایران - www.kitten.ir
سلام چرا رنگ ادرار خرگوش من شیری رنگ شده؟![]()
ممکنه مربوط به سنگ جویدنی که دیروز بهش دادم باشه؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)