سلام بابک عزیز خوبی ؟
بابک جان بسته بندی ید برایت ول از تاریخ دوم may 2013 به اینصورت در آمده است و سه وارد کننده این محصول در نواب که هر سه را شما می شناسید ید با این بسته بندی دارند می توانید با همه ایشان تماس بگیرید و اطمینان خاطر پیدا کنید این محصول مستقیما از ابوظبی امده و فاکتور خریدش نیز موجود است می گی نه یه سر بیا در مغازهاصل فاکتور رو تقدیم می کنم
اما برگ سبز و ترخیص نداره چون از راه آبی و خاکی وارد شده
در حال حاضر هیچ محصول برایت ول تقلبی در ایران موجود نمی باشد اما تا بخواهید محصولات تاریخ مصرف گذشته آن به وفور و با قیمت های خیلی پایین موجود است که بعضی از آنها بیش از 2 سال است که اکسپایر شده اند
موفق باشید
سلام
بازم می گم خیالت راحت باشه می تونی آمارش رو از آکوا مارین، ایران آکواریم و خانه آکواریم هم بگیری تا مطمئن بشی
هفته دیگه هم بار بعدیش می رسه خواستی بیا کارتون پلپمپ شده اش رو خودت باز کن
اگر هم باز قانع نشدی تشریف بیارید ید کنت با همون قیمت تقدیم می کنم بازم اما می ترسم دوستان بفرمائید ید کنت هم تقلبی است چون برچسبش خیلی نو و خاک نخورده می باشد
سلام
بله چرا که نه!!
قوطی برایت ول اصل از یک آلیاژ پلاستیکی مات درست شده . قوطی برایت ول شما براقه
پلیسه های قوطی اصل اصلا مثل اینی که شما دارید نیست .
در ضمن در قسمت بالایی قوطی (شروع قسمت پهن) قوطی ارانی ار داره و گرده ولی قوطی خارجی حالت تیز داره . نمیدونم منظورمو خوب رسوندم یا نه .
به هر حال شما شک نداشته باش . این برایت ول اصل نیست .
ارتفاق قوطی ها هم فرق داره . یادم نیست کدام بلند تر و کدام کوتاه تر بود ولی یه تفاوت تابلو خنده داری با هم دارن
موفق باشید
فرمایش شما درست اما منم اون بالا توضیح دادم که کلا بسته بندی ید چه قوطی ، برچسب و حتی درب آن عوض شده و یک فروشگاه خارجی نمی تونه تمامی محصولات برایت را ارجینال داشته باشه و فقط یدش تقلبی باشه
من بیشتر محصولات برایت ول رو الان در فروشگاه موجود دارم و همه گی آنها طرح قدیم هستند و فقط یدش به این صورت در آمده است اگر قرار بود تقلبی صورت گیرد در کل آنها شکل می گرفت که هم سودش بیشتر می شد و هم اینکه کل قوطی ها یک دست می شد
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)