سلام دوستان عزیز
من یک من یه جوجه ملنگو دارم که تقریباً ۲ ماه و شش روز سن داره میخواستم بدونم علت اینکه هر چی بهش سرلاک میدیم تقریبا نصفش رو بالا میاره اما هیچ علائمی از بیماری مثل بی حالی پف کردن آبریزش بینی و چشم نداره می خواستم بدونم این طبیعیه که نصف هر وعده سرلاک شو بالا میاره؟
بعدم تخم رو میشکنه اما چیزی ازش نمی خوره سرلاک هم که درست نمیخوره
ام پیش دامپزشک هم بردیم و دامپزشکی معتبری را نمیشناختم بردمش خلیج یعنی پیش دامپزشک خلیج اگه کسی اینجا جوجه ملنگو بزرگ کرده و اطلاعاتی داره لطفاً راهنمایی کنه خیلی ممنون
سلام من ۴ روز هست طوطی ملنگو خریدم رام و دستی یک ساله هستش روی دست میاد از دست غذا میگیره ولی به شدت گاز میگیره بعضی مواقع هم جیغ میکشه با اینکه خیلی گاز میگیره من باز دستمو نگه میدارم ولی دیگه دستم خیلی بد زخم شده ۲ روز اول بهتر بود ولی از روز سوم شروع کرد بد گاز گرفتن گاهی میره کنج قفسش ولی مداوم در قفس باز هستش و میاد بیرون روی قفسش منم اگه بیاد روی دستم بوسش میکنم نوازشش میکنم در روز هم باهاش حرف میزنم شب ها هم روشو با یه پارچه سفید میکشم میبرمش اتاق تاریک و بهش شب بخیر میگم غذاشم تخمه سیب انجیر بادوم و...میدم ولی چرا گاز میگیره چیکار کنم ناراحت میشم بعضی مواقع میره کنج قفس یا جیغ میزنه یا گاز میگیره دیگه از دستم هیچی نمونده کمکم کنید لطفاً خیلی ممنونم
سلام من ۴ روز هست طوطی ملنگو خریدم رام و دستی یک ساله هستش روی دست میاد از دست غذا میگیره ولی به شدت گاز میگیره بعضی مواقع هم جیغ میکشه با اینکه خیلی گاز میگیره من باز دستمو نگه میدارم ولی دیگه دستم خیلی بد زخم شده ۲ روز اول بهتر بود ولی از روز سوم شروع کرد بد گاز گرفتن گاهی میره کنج قفسش ولی مداوم در قفس باز هستش و میاد بیرون روی قفسش منم اگه بیاد روی دستم بوسش میکنم نوازشش میکنم در روز هم باهاش حرف میزنم شب ها هم روشو با یه پارچه سفید میکشم میبرمش اتاق تاریک و بهش شب بخیر میگم غذاشم تخمه سیب انجیر بادوم و...میدم ولی چرا گاز میگیره چیکار کنم ناراحت میشم بعضی مواقع میره کنج قفس یا جیغ میزنه یا گاز میگیره دیگه از دستم هیچی نمونده کمکم کنید لطفاً خیلی ممنونم
پاسخ سریع پاسخ سریع
سلام بنده شهریور سال ۹۷ طوطی ملنگو خریدم
فروشنده سن رو ۴ ماه گفته بود و گفت که طوطی بهار هستش
یه چند روزی که توی قفس بود غذا نمیخورد ولی بعد از این چند روز تونستم با دست بش تخمه بدم ولی اگر حواسم نبود گازم میگرفت. بعد از تقریبا ۱ ماه در قفسشو باز کردیم که بیاد بیرون و اونم هم اومد بیرون!
الان که تقریبا ۱ سالش شده از دستم غذا میگیره و گازم نمیگیره ولی هنوز روی دستم نمیاد و وقتی انگشتم رو به سمتش میبرم میخواد گاز بگیره البته یه چندباری شده که کمرم روبروش بوده پرواز کرده و اومده نشسته رو شونم ولی مثلا یکی دو ثانیه.
این باید بگم که خیلی بم عادت کرده وقتی که خونه نیستم سروصدا میکنه و وقتی که من رو میبینه ساکت میشه.
۱.پیشنهادی برای اینکه بتونم بیارمش روی دست ندارید؟
۲.نمیدونم این سنی (۴ ماه) فروشنده گفت درست هست یا نه برای همین سنش رو میتونید از روی لکس تشخیص بدید؟
۳.جنسیتشم رو هم نمیدونم ولی فک کنم نر باشه .درسته؟
ظاهرش به صورت زیره:
![]()
ویرایش توسط mgh1378 : 31st May 2019 در ساعت 08:34 AM دلیل: کامل نبودن سوالات
سلام من پنج ماهه برای طوطیم جفت گرفتم میخواستم بدونم چرا تخم نمیزارن؟
آیا اهلی بودن طوطی نرم در این موضوع نقش داره؟
اگه داره چه نقشی؟
آیا سن طوطی نر که 6 سالشه و طوطی ماده که تقریبا 3 سالشه ربطی داره؟
چه ربطی؟
من اینجا چشمش رو خوب نمیبینم، فکر میکنم سفید هست که در این صورت یک و نیم به بالاست . نمیدونم اون موقع که خریدین رنگ چشمش چی بوده ، اما اگه دودی یا خاکستری تیره بوده میشه گفت فروشنده تقریبا درست گفته. میگمتقریبا چون اگه از زمان تولد نداشتنش، اونا هم به طور دقیق نمیتونن سنش رو بگن فقط حدود رو میگن. اما در کل فروشنده ها همیشه سن کم میگن که افراد برای خرید مشتاق تر باشن.
البته اگه سنش موقع خرید بیشتر بوده خدارو شکر خوب با شما کنار اومده . ملنگو ها اگه به سن بلوغ برسن یا از یک ، یک و نیم سال بیشتر باشن خیلی دیرتر اعتماد میکنن. اگه جوجه بود تا الان خیلی بیشتر به شما نزدیک میشد(مگه اینکه سنش کم بوده و شما تمرین کافی برای جلب اعتمادش نداشتید). الان. فقط روی دست اومدن رو باید با صبر و حوصله بهش یاد بدین که امیدوارم ادم صبوری باشید. شما تقریبا ۳۰ درصد راه رو رفتید. و روی دست اوردن شما رو تا ۸۰ درصد جلو میبره چون طوطی هایی که روی دست نمیان یعنی هنوز به دست اعتماد ندارن. وقتی روی دست بیاد، اعتمادش به دست و در نتیجه خود شما بیشتر میشه که در ادامه حتی میذاره سرش رو نوازش کنید. روی کمر اومدن و شونه و سرو صدا کردن نشونه اعتماد نیست. طوطی ها کلا اجتماعی هستن و دوست دارن توی گروه باشن. یا برای جلب توجه سر و صدا میکنند. بی توجهی به جیغ و سرو صدا و نزدیک نشدن بهش در این لحظه میتونن در کاهش این سرو صدا موثر باشه. بعد از اینکه قطع شد میتونید بهش نزدیک بشید.
من از روی دست اوردن طوطی ها ، تمرین های مختلفی گذاشتم که با توجه به شخصیت طوطی خودتون یکی رو انتخاب کنید. خوب تمرین رو بخونید، کلیپش رو ببینید و بعد شروع کنید. که اعتماد طوطی رو بتونید جلب کنید. اگه عجله کنید یا رفتار اشتباهی داشته باشید هم ترسش بیشتر میشه و هم این تمرین رو طولانی تر میکنه. این بخش رو ببینید
http://www.parsipet.ir/forumdisplay.php?f=909
برای جنسیت هم نمیشه دقیق گفت اما طوطی های نر معمولا صورتسون مربعی تر هست. اگه بیشتر از یک و نیم داشته باشه، ماده ست.
شما مطمئنید که جفت خوردن؟
بله گاهی اوقات تاثیر میدازه ، یه طوطی ممکنه شخصی رو دوست داره یه عنوان جفت خودش بدونه و طوطی های با جنسیت مخالف نپذیره یا دیرتر بپذیره. البته اینا احتمالاته. اگه مطمئنید جفت شدن که باید صبور باشید و شرایط و مکان جفت شدن و تخم گذاری رو براشون فراهم کنید. سنشون خوبه
سلام،ببخشید طوطی من هرکار میکنم حرف نمی زنه فقط صوت و میتو میگه چکار کنم
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)