کاملا اهلی هست اجازه بغل گرفتنم میده رو دست میاد از دست غذا میگیره تمام کاراش خودم میکنم خودم بهش غذا میدم فقط ولی تا وقتی پدرم یا یه مرد دیگه را میبینه به من محل نمیده حتی گازم میگیره و فقط به مردها بوس میده اول به من بوس میداد ولی الان نمیده اصلا کار دیگه ای میشه کرد؟
سلام و وقت بخیر دوستان
من 3 سالی هست که یه ملنگو نر دارم. قبلا هراز چند گاهی یبار غذایی که میخورد رو بالا میاورد ولی قطع میشد. ولی الان حدودا 6 ماه شده که خیلی غذا بالا میاره و کثیف کاری میکنه و اشتهاشم زیاد شده لطفا راهنماییم میکنید دلیلش چی میتونه باشه؟
البته اینم بگم که خیلی غذاهای ادمی مثل ته دیگ و الویه و مرغ و خورشت هم دوست داره و منم نمیدونستم و بهش میدادم ینی شاید به همون خاطر شروع شده باشه.
رفتم یه دامپزشک به نظرم بلد نبود اصلا چون کلی سرچ کرد و ... اخرم یه دوایی داد که داروخونه حیوونی نداشت و گفتند برو از داروخونه انسانی بگیر بهش بده ولی من ترسیدم و بهش ندادم ترسیدم بمیره...
لطفا یه غذایی... راهکاری... چیزی بگید بهش بدم طفلی خوب بشه دلم واسش میسوزه
راستییییی دمای مناسب فقسش چقدره؟ چون توی راهرو هست ممکنه از سرما اینطوری شده باشه؟
پیشاپیش خیلی ممنونم
سلام دوست عزیز.
حالت عصبی و نشانگر درد نداره؟
خب دادن غذاهای اینقدر سنگین اصلا درست نیست و ممکنه به دستگاه گوارش آسیب بزنه.
وزنش رو بگیرید و یادداشت کنید.
بهش غذاهای فیبردار بدین.
اصلا غذاهای گوشتی و چرب ندین. حتی پروتئین غذا هم زیاد نباشه. فیبر
پیشنهادم اینه که محتویات غذای برگردانده رو هم مانیتور کنید.
لطفا در صورت امکان با پیام خصوصی بهم اطلاع بدین که اینجا پاسخ دادین چون ممکنه چک نکنم.
در کل یه دامپزشکی مناسب ببرید خیلی بهتره.
سلام من یه طوطی دوروز پیش گرفتم خود مغازه دار گفت که یکی دو هفتشه
دیشب داشتم با سرنگ و شیلنگ بهش غذا میدادم شیلنگشو کند و خورد پیش کسی بردم که تو کار همین پرنده و طوطیه . بهم گفت رفته تو معدش باید بهش اب زیاد بدم تا دفع بش شیلنگه هم نازک حدود ۲ سانتم بود
نمیدونم چیکار کنم از دیشب سرلاکشو ابکی تر کردم طبق گفته اون فرد اب بهش دادم ولی هنوز دفع نشده
حال طوطیم خوبه هیچ تغییری هم نکرده
اینجا میشه راهنماییم کنید
یه سوال دیگ هم داشتم که من هرروز ۴ وعده به اندازه دوتا سرنگ ده سی سی بهش غذا میدم چون کلا یه ده سی سی هر وعده بدم بازم گشنشه و سروصدا میکنه من درروز چند وعده و هروعده چقدر باید بهش سرلاک بدم؟
سلام
اول اینکه سعی کنید با آرامش بهش غذا بدید که دیگه این مشکل پیش نیاد و سرنگ و شلنگ هم درست باشه
مورد بعدی اگر ۲ سانت شلنگ بوده فکرنکنم به راحتی حضم بشه یا حتی بتواند حضم کند پس فعلا بحث اصلی سر تعداد نوبت سرلاک دادن نیست باید صبرکنید تا چینه دان تخلیه بشه کامل و بعد بهش مجدد سرلاک بدید
سرلاک را زیاد شل درست نکنید چون مضر میشه باید رو روال عادی بدید ولی مقدار کم که فشار به طوطی نیاد چون شلنگ وارد شکم پرنده شده
موفق باشید
ویرایش توسط محمد هفت برادران : 16th April 2019 در ساعت 03:08 PM
سلام، من یه جوجه ملنگو ۵۰ روزه خریدم و الان دونخور شده.خیلی اهلی و آرام بود و اصلا از هیچکدوم از اعضای خانواده نمی ترسید. چند روزی هست که وقتی از قفس اومده بیرون پرواز کرده. الان جدیدا به دخترم حمله میکنه و میخواد گاز بگیره. وقتی از قفس میاد بیرون موقع برگشتن به قفس بیقراری میکنه و تلاش میکنه بیاد بیرون. نباید از قفس بیاریمش بیرون؟
سلام مرسی دیروز شیلنگ و دیدم دفع کرده
الان متاسفانه فکر کنم سرما خوردهنفس کشیدناش صدا میده عطسه میکنه منقارش خیس میشه الان باید چیکار کنم
سلام دوستان عزیز
من یک من یه جوجه ملنگو دارم که تقریباً ۲ ماه و شش روز سن داره میخواستم بدونم علت اینکه هر چی بهش سرلاک میدیم تقریبا نصفش رو بالا میاره اما هیچ علائمی از بیماری مثل بی حالی پف کردن آبریزش بینی و چشم نداره می خواستم بدونم این طبیعیه که نصف هر وعده سرلاک شو بالا میاره؟
بعدم تخم رو میشکنه اما چیزی ازش نمی خوره سرلاک هم که درست نمیخوره
ام پیش دامپزشک هم بردیم و دامپزشکی معتبری را نمیشناختم بردمش خلیج یعنی پیش دامپزشک خلیج اگه کسی اینجا جوجه ملنگو بزرگ کرده و اطلاعاتی داره لطفاً راهنمایی کنه خیلی ممنون
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)