سلام
مبارک باشه ، پر ریف بشه هرچه زودتر انشاالله
تومیتو درسته که محاجم هستش ولی بازی کردن تومیتو با شقایق بسیار جذاب تر هستش تا بازی کردن اسلاریس با شقایق
سلام:
ان شا الله .من که ریف به درد بخوری مشهد پیدا نکردم تا حالا .3 -4 ماهی هست دنبال ریف هستم . شاید اگه شد از تهران سفارش بدم یه سری بفرستند .
تومیتو مهاجم هست و کلا دردسر ایجاد میکنه .من همراهی وگروهی شنا کردن اسلاریسها رو ترجیح میدم .تومیتو رو با شقایقش بردم چون نمیذاشت اسلاریس ها از گوشه ی تانک بیرون بیاند و به ماهی های دیگه از جمله گابی حمله میکرد و کلارکی هم همینطور. به بقیه دوستان هم توصیه میکنم در کل سراغ ماهیهای مهاجم و نیمه مهاجم تا حد امکان نرن هرچند زیباتر باشند. من از ماهی های مهاجم به شدت خاطره ی بدی دارم چون باعث از بین رفتن 3 تا ماهی و 3 تا ریف برای من شدن.ابتدا یه دامسل مخملی که 2 مرجان بابلم رو نابود کرد .بعد هم تومیتو که مجبور شدم به خاطرش شقایق رو ببرم.و کلارکی وتومیتو هم 3 تا گابیم رو کشتن!!!
ریفای خوبی انتخاب کردی
مبارکه
پلیپ ریف خوبی یک چند تا لزش داشته باشی خوب میشه
یادم بابل داشتی عکس اونو ندیدم
سلام دوست عزیز جراح زرد چند گرفتین![]()
ممنون رضا جان. اون مرجان حبابی رو که خیلی هم دوستش داشتم ظاهرا فروشنده ی محترم موقع انتقالش بهش ضربه زده بود و یه هفته بیشتر تو اکواریوم نموند و به سرعت خراب شدقبلا هم یه مرجان حبابی دیگه داشتم که دامسل تمامش رو تکه تکه کرد و خورد!؟!!! کلا یکم میترسم دوباره حبابی بخرم
تو مشهد اصلا تا الان پلیپ ندیم خیلی دنبالش بودم چون هم زیبا هستند و هم تکثیر میشن .
مرجان چرم انگشتی(Mushroom Finger Leather Coral):
میخواستم مرجان کلت بخرم به جاش اینو خریدم!! 25 تومن
سلام آقای میرنژاذ
شما برای درمان سفیدک از چه دارویی استفاده کردی
آیا راضی بودی
پادربلو بعد استفاده از دارو مرد یا قبلش
در نهایت برای ریشه کن کردن بیماری چه کردی
باتشکر از شما
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)