واییی که چقده ناسههه ماشالله.خدا حفظش کنه براتون![]()
واییی که چقده ناسههه ماشالله.خدا حفظش کنه براتون![]()
وای چقدر این خوشگله.بخورمش خیلی جیگره خدا حفظش کنه.اگه دوست داری نفیسه جان بیا معامله کنیم کاسکو بدم بهت شما هم اینو بده با عروس هات تا معامله جوش بخوره
راستی امروز برای اولین بار ماکایو دیدم نمیدونم اسشو درست گفتم یا نه خیلی خیلی خیلی خوشگل بود خیلی هم بزرگ بود اگه داری با اونم حاضرم کاسکو بدم با اون عوض کنم![]()
آره خیلی جیگر میشن. زیر لبی هم غرغر میکنه
مرسی مهدی
همچنین حنایی رو
ها؟ چی میگه؟وای چقدر این خوشگله.بخورمش خیلی جیگره خدا حفظش کنه.اگه دوست داری نفیسه جان بیا معامله کنیم کاسکو بدم بهت شما هم اینو بده با عروس هات تا معامله جوش بخوره
راستی امروز برای اولین بار ماکایو دیدم نمیدونم اسشو درست گفتم یا نه خیلی خیلی خیلی خوشگل بود خیلی هم بزرگ بود اگه داری با اونم حاضرم کاسکو بدم با اون عوض کنم
باشه عوض کنیم فقط خودت با مامانش صحبت کن
ماکائو. نه از اونا ندارم , حیف
طوطی های بزرگ خیلی دوست دارم خوشگلن
منم دیروز دامپزشکی بودم موفق شدم یه ماکائو رام رو از نزدیک ببینم و نازش کنم خیلی قشنگ بود
شما استرس نمیگیرین این همینطوری تو ماشین میچرخه نمیشه بذارینش تو قفس درشو ببندین که در نیاد بیرون
اره ماکائو ها واقعا زیبان
نه استرس برا چی؟
واسه خودشم جا نبود چه برسه به قفسش
این بچه اینقدر لوسه که حد و حساب نداره
من مودنم بعضی ها چرا اینجا عکس جدید نمیذارن؟!؟منحتما باید برم بگردم تا عکس پرنده های اعضا رو توجاهای دیگه ببینم
ما هم عکس میخوایم![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.