سلام دوستان واسه این سایز تانک چه نوری رو پیشنهاد میدین؟ درضمن من فعلا نمیخوام سراغ ریف برم و میخوام فقط ماهی و شقایق نگه دارم تو تانکم
اینم ابعاد:120 طول 45 عرض 75 ارتفاع![]()
سلام
دوست عزیز شقایق هم جزو ریفها هستش و نگهداری اون در طبقه سخترینها هستش و با کمترین نوسانات پارامترهای آب از بین میره
شما چون ارتفاع تانکت زیاده نمیتونی از مهتابی استفاده کنید و باید یا از متال ویا از ال ای دی استفاده کنید برای نور متال اگه فقط قسط نگهداری یکی دو تا شقایق دارید یه دونه 150 وات با دو تا مهتابی اکتنیک ( آبی مخصوص آب شور ) کافیه
ال ای دی هم برای هر لیتر 30 الی 40 لومن نور لازم دارید که 70 درصد سفید 10000 کلوین و 30 درصد آبی رویال بلو 420 الی 440 نانومتر لازم دارید
دوستان تانک 120*46*70 من که تقریبا 385 لیتره رو میخوام 3 تا متال آکوا مدیک و 3 تا اکتنیک بزارم.250 وات مناسبه؟و با چه کلوین بزارم؟رنگش هم لطف کنید ممنون میشم.
دوستان عزیز نظرتون در مورد 1 فلورسنت مهتابی 1 آبی 1 قرمز و 3 led 3*1 قرمز برای یه تان با طول 70 عرض 50 ارتفاع 70 چیه؟1
اوپس
خوب دوست گلم واسه همینه که نظره شمارو خواستم
در کل منظور فلورسنت بود . 4 تا فلورسنت 2 آبی 2 سفید 70 سانت کافیه برای همون اکوا؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.