تو این حالت اگه جفت نداشته باشه ، سر و صدا راه نمی اندازه .......؟
سلام
عروس ها در همه حال مثل سایر طوطی سانان سر و صدای خاص خودشون رو دارن و سرو صدای زیاد در این دوره که همون آواز خوانی ممتد باشه ، خاصه جنس نره و ماده در این دوره فقط گاهی تخم بدونه نطفه میذاره و توانایی آواز خوانی ریتمیک نداره.
موفق باشید
سلام
ممنون میشم نظرتون رو درمورد این عروس بگید.....سن و سلامتی و جنسیت:
![]()
کاملا رام هست و فروشنده گفت تضمینی میدم! میگه تا یه ماه هرمشکلی داشت بیار واسه خودم!
چه ژستی هم گرفته ... ای جون......
مبارکه........
قیمت رو لطف میکنید ؟
داره با نگاهش التماس میکنه یکی بخردش بلکه از اون وضع نگهداری و بد غذایی(بی غذایی!) نجات پیدا کرد.
والا هنوز نخریدم ولی قیمت 190 میگفت که رسیدیم به 170..........عکسشو گذاشتم دوستان نظر بدن اگه تایید کردن امروز یا فردا میخرمش.
سلام.جوجه ی خوب و سالمی به نظر میرسه ولی باید بشدت تقویت بشه و بهش رسیدگی بشه.مشخصه که شرایط خوبی نداره.از ظرف پر از خالیش کاملا مشخصه.یک جوجه ی نر حدود پنج الی شش ماهه هست.اگر پرهاش قیچی بشه رام هم میشه و اگر براش وقت بذارید و تمرین کنید به حرف هم میاد.در مورد قول پرنده فروش هم بگم خدمتت که وقتی از مغازه اومدی بیرون پرنده فروش دیگه شمارو نخواهد شناخت.پس خوب به مقعدش دقت کن که مدفوع نچسبیده باشه،چرت نزنه،کسل نباشه،ناخن های پاش صاف باشه و انگشتاش سالم باشن بعد با خیال راحت بخر.
ممنونم آقای اسکندریسلام.جوجه ی خوب و سالمی به نظر میرسه ولی باید بشدت تقویت بشه و بهش رسیدگی بشه.مشخصه که شرایط خوبی نداره.از ظرف پر از خالیش کاملا مشخصه.یک جوجه ی نر حدود پنج الی شش ماهه هست.اگر پرهاش قیچی بشه رام هم میشه و اگر براش وقت بذارید و تمرین کنید به حرف هم میاد.در مورد قول پرنده فروش هم بگم خدمتت که وقتی از مغازه اومدی بیرون پرنده فروش دیگه شمارو نخواهد شناخت.پس خوب به مقعدش دقت کن که مدفوع نچسبیده باشه،چرت نزنه،کسل نباشه،ناخن های پاش صاف باشه و انگشتاش سالم باشن بعد با خیال راحت بخر.
وضع ظاهریش که خوب بود....ترشح بینی هم نداشت...کف قفس هم نگاه کردم مدفوعش طبیعی بود.
پرهاشو بدم از الان فروشنده بزنه؟
در مورد تغذیه ش هم اگه ممکنه راهنماییم کنید.
دوست عزیز یه نکته رو هم اضافه کنم ماده هم زمان مستیش عصبی وپرخاشگر میشه وجیغ های ممتدی وبلند میزنه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.