درود
من یک جوجه مینا دارم زمانی که خریدم میومد روی شونم مینشست و نوازشش میکردم. الان حدود دوهفته ای هست خریدمش ولی الان زمانی که از قفس میارمش بیرون خیلی کم میاد روی شونم(مثلا ۲بار حتی این دوبارم فقط میاد و میره پلی قبلا میومد مینشست و نوازشش میکردم)اصلا نمیزاره نوازشش کنم فقط میره میچرخه و بعضی چیزا نوک میزنه.چرا اینطوری شده؟
باید چیکار که مثل دفعات قبل بشه؟
ایا دادن چیزی مانند میوه به عنوان تشویق کردنش موثر هست؟و بهم بگین چه چیز هایی به عنواع تشویق کردنش موثر هست؟
http://uupload.ir/files/ujo3_۲۰۱۸۰۶۱۶_۱۵۲۵۱۹.jpg
عکسش
http://uupload.ir/files/w0eb_1529147...1700161184.jpg
سلام به همه دوستان
خدارو شکر با راهنمایی های که در انجمن شد شرایط جوجه مینا من الان خیلی خوبه.
یک مسئله ای که فقط من دارم باهاش "جنیست در صحبت کردن" هر چند در این مورد مطلب زیاد خوندم و مقالات سایت های خارجی رو دیدم و تشخیص جنسیت رو فقط از روی آزمایش DNA امکان پذیر دونستن اما اینکه میگن باید کام دهان مینا سیاه باشه یه مقدار واسم ناراحت کنندسو جوجه مینا من کاک سیاه یا حالا دهانش سیاه نیست!!! ، من اولش به خاطر سرحالی و فاکتور هایی خوبی که داشت گرفتمش و الانم رو نظم دارم برای صحبت کردن کار میکنم باهاش اما اکثرا میگن اگر ماده باشه پرنده علاقه و استعداد صحبت کردنش کمه..
من دو سال یک مینا کام سیاه داشتم که متاسفانه به خاطر بیماری مرد اما حدود 30 کلمه بلد بود و خیلی نگرانم اگر پرنده جدیدم ماده باشه این همه وقت و .... آخرش نتیجه نده چون به هر حال توقع آدم از مرغ مینا صحبت کردنه در وهله اول و اگر اینکار انجام نده ضدحاله..
دوستان تجربه ای در داشتن مینا ماده داشتن و شرایط صحبت کردنش رو دیدن؟ ، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
سه تا عکس از مینا من که تقریبا 35 الی 40 روزش هست:
![]()
درودمن یک جوجه مینا دارم زمانی که خریدم میومد روی شونم مینشست و نوازشش میکردم. الان حدود دوهفته ای هست خریدمش ولی الان زمانی که از قفس میارمش بیرون خیلی کم میاد روی شونم(مثلا ۲بار حتی این دوبارم فقط میاد و میره پلی قبلا میومد مینشست و نوازشش میکردم)اصلا نمیزاره نوازشش کنم فقط میره میچرخه و بعضی چیزا نوک میزنه.چرا اینطوری شده؟باید چیکار که مثل دفعات قبل بشه؟ایا دادن چیزی مانند میوه به عنوان تشویق کردنش موثر هست؟و بهم بگین چه چیز هایی به عنواع تشویق کردنش موثر هست؟http://uupload.ir/files/ujo3_۲۰۱۸۰۶۱۶_۱۵۲۵۱۹.jpgعکسشhttp://uupload.ir/files/w0eb_1529147...1700161184.jpg
سلام ، جوجه شما در حال رشده و ذهنيتش تغيير كرده و دوست داره مستقل بشه . باهاش سازگار باشيد چون سن حساسيه و اگر برخورد بدي داشته باشيد ديرتر رام ميشه . تغييراتي كه داره رو يادداشت كنيد و رفتارشونو متناسب با اون تغييرات ، عوض كنيد. چند ماه ديگه عادي ميشه ولي اگر الان كنترل نشه ، و اموزش نبينه به شيوه خودش برخورد ميكنه.
سلام .
جوجه مینای من حس میکنم پرخاشگر شده مثلا هندزفری مو میدزده میبره یا یه چیزی مثل سیگار دستمه با یه حالت تحاجمی میخواد بگیره ماشالا خیلی سر حاله و قتی در قفسو باز میکنم میاد بیرون الکی اینور اونور میپره امروزم یه ملخ اومد خونمون بعد یه ربع یه جوارای باهاش جنگید یا بازی کرد بعدش خوردش
کلا مینای سر حالیه خیلی خیلی فضوله و دزد یعنی دیونم کرده وقتی تو قفس نیس به چیزاییم مثل پاکت سیگار.فندک حسایت داره میشینه روشون نوکش میزنه و جیݟ میکشه قضیش چیه جای نگرانی داره؟در ضمن با منم خوبه و ب حرفم گوش میده و میگم بیا هر جایی میاد دورانیم ک مریض بود خیلی لاغر بود جناغ سینشو ریز شکمش خالی باود وزنش ۸۱گرم بود الان ماشالا خیلی سنگین تر شده و جناغ سینشو زیر شکمش پر شده دو ماهو نیمشم هست سعی هم میکنه ک حرف بزنه مینارو نامفوم میگه ولی میشه فهمید ک میگه مینا
وسلام.
فرستاده شده از ALE-L21ِ من با Tapatalk
سلام. مسئلیه که این روزها همه باهاش روبرو هستن. پاسخی که در جواب دوست دیگه در پست بالا نوشتم بخونید.
الان سن کنجکاویشه و اول خطرات. ممکنه هر چیزیو به راحتی ببلعه . احساس قدرت و مستقل بودن داره. برای میناها و پرنده های مشابه ، این قضیه عادیه.
واکنشش به سیگار اینه که داره با زبون بی زبونی میگه سیگار نکشیداین بچه هم متوجه شده ، ضرر داره.
جدای از مزاح ، وقتی به این دو مورد حساسه ، از دم دستش بردارید. اگر سیگار بخوره ، متاسفانه بعلت مسمومیت با دوز بالای نیکوتین، که در مقابل مواد خطرناک موجود در سیگار ( امونیاک ، ارسنیک . نیکل ....) ساده ترین نوعش هست ، فوت میشه. از طرفی ممکنه شیشه فندک رو بشکنه و مایع داخلش تصادفی وارد دهانش بشه. بیشتر مراقب باشید.
درود دیگه نمیدونم چیکار زمانی که از قفس میاد بیرون اصلا یکجا نمی ایسته فقط پرواز میکنه و نمیزاره باهاش کلمه تمرین کنم و بعضیا میگن زمانی که داری بهش غذا میدی باهاش تمرین کن ولی مینای زمانی که غذا رو میخوره میره پرواز میکنه دوباره میاد یا بعضی وقتا غذا رو از دستم میگیره میره ی گوشه میخوره دوباره میاد، به همه چی نوک میزنه حتی زمانی که انگشتمو میبرم جلوش نوک میزنه یا مثلا ریشه های فرش رو نوک میزنه ، همه چی میخوره.
ایا همه اینا به خاطر رشدت م کنجکاو بودنش هست؟لطفا منو راهنمایی کمل کنید و برام توضیع بدین؟
ایا این عکس العملا از بین میره؟
ایا اینها نشانه وحشی بودنش هست و اهلی نمیشه؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)