ممنون وسپاس از اینکه پاسخ دادین چون برام خیلی جالب بود و میخاستم هرچه زودتر بفهمم چرا اینطوری شده. البته اینم بگم که این جفت بی تجربه هستن وبار اولشون هست که تخم می کنن وکاملا هم سن هستن و خواهر برادرن .من هیچوقت خواهر وبرادر را جفت نمی کردم اما اینا یه دفعه خودشون جفت شدن واینطوری شد.
سلام.
ببخشید کسی میدونه این پرنده چه نوع کفتری هست؟ اصلا باید باهاش چیکار کنم؟ توی حیاط خونمون افتاده بود و نمیتونس پرواز کنه.
![]()
سلام
این عکس که کلا واضح نیست ولی اینطور که مشخصه کبوتر «پرپا» یا همون پا پر هستش اگر دم داره که هیچ ولی اگر دم نداره احتمالا دم چتری هستش
کار به خصوصی نیاز نیست انجام بدید فقط عصر به عصر به اندازه یه قوطی کبریت به کبوتر ارزن و گاهی همین مقدار گندم بدید (دو روز یکبار) و همیشه هم آب خوری جلوی کبوتر باید باشه .
پرسیدن سوال در پیام خصوصی ممنوع است.
نباید همیشه جلوی کبوتر دون باشه و فقط یکبار در روز باید دون بخوره در غیر این صورت بیمار خواهد شد.
(دم چتری پا پر ) این نژاد از کبوتر ها که اگر اشتباه نکنم کبوتر شما هم از همین نژاد هست معمولا پرواز نمی کنند و فقط یک متر و یا متر از سطح زمین بلند خواهند شد و بیشتر جنبه تزیینی دارند .
پرسیدن سوال در پیام خصوصی ممنوع است.
سلام آقای فلاح خسته نباشید من ۲۰ روز پیش یه جفت کبوتر خریدم که جوجه داشتن ولی جوجه شونو نبردم دیگه چون ضعیف شده بود الان ۲۰ روز گذشته ولی نر دو سه بار با ماده جفتگیری کرده بعد بلد نیستن نره هی میخواد جفتگیری کنه ماده بلد نیست الانم یه روزه دارن چوبو اینا جمع میکنن یعنی میخوان تخم بزارن؟
سلام بزرگوار بنده تازه وارد سایت شدم و امیدوارم که جای درستی سوالمو مطرح میکنم. بنده سه عدد کفتر دارم که دو ماده و یک نر هست. دوتاشون جفته که تقریبن کبوترهای خوب و اصیلی هستن اما یک ماده دیگه کفتر معمولیه و جدا از اون دوتا. با این تفاسیر عرض کنم که دستم به دامانتون کفتر نر بنده که ابلغ خیلی خوبی هم هست ۲روز بود که بیحال بود. یعنی پف میکرد و کز میکرد. این در حالی بود که تا پریروز بهش میگفتم آدمخار اینقدر سرکش بود. رفتم همونجایی که خریدمش نشونش دادم گفت دونی که بهشون میدم مرغوب نیست و دون بهم داد و یک قطره سیپروفلاکس هم داد گفت یکبار صبح و یکبار هم غروب بریز توی مقدار کمی آب بهشون بده و وعده غذاییشون رو هم دوبار کن. یک مشت صبح و یک مشت شب(گندم،ارزن،قره ماش). من دو روزه این کار میکنم و امشب متوجه شدم کفتر نر من به خس خس هم افتاده که قبلن اصلن نداشت، یعنی با هر بار تنفسش. اما خوب از جلو دیدمش نوکش باز نبود. طول روز هم بی اشتهایی به دان نداره و هر وقت هم تشنه اش میشه آب میخوره. البته اضافه کنم من دان متنوع به همراه اون سه قلم دانی که عرض کردم میدم. یعنی هر روز به گندم و ارزن و قره ماش که ثابت به ترتیب عدس، گاودانه، کافیشه، تخم جارو، ذرت، برنج خام، تخم کتان. از اینها ب جز اون سه دان ابتدا از هرکدام هروز یکی را مقدار کم به دان اضافه میکنم. آبشون رو یکبار صبح و یکبار غروب قبل از دان دهی تازه میکنم. جفت کنی یا همان لانه شون رو هر روز تمیز میکنم. حالا شما رو ب خدا بفرمائید چه کنم؟ کفترم بیحاله و خس خس میکنه
سلام دوست عزیز به دلیل اینکه دان ها آلوده به فضله بوده یا اینکه دان ها متنوع بوده پرنده تنظیم دمایی(طبع سرد وگرم پرنده) بدنش بهم خورده وخس خس میکنه.باید توی هر فصلی دان درست بهشون بدی.تا طبعشون عوض نشود و گویا شما زیاده روی هم کرده ای.
با یه شربت سرفه یا شربت سینه معمولی رفع میشود.وسعی کن جیره را رعایت کنی. و درضمن روزی یکبار به پرنده غذا بده.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)