باسلام.
دوستان لکه های قهوه ای رنگ روی برگ گیاه به چه علته؟
مرسی
سلاماشکان جان
یک عکس بزارید ولی فکر کنم جلبک قهوه ای یا Diatoms,Brown Algaeباشه وقتی سیکل بهم بخوره و آمونیاک در تانک بوجود بیاد این جلبک روی شیشه و وسائل تزئینی و گیاهان تانک پدید میاد بعد از کامل شدن دوباره سیکل به مرور از بین میره جای نگرانی نیست عکس هم میزارم شاید بیشتر کمکتون کنه
موفق باشید.
ممنونم کیوان جان از پاسخ کاملت ولی جلبک نیست, یعنی بجای اینکه یک نقطه کوچک از برگ گیاه سوراخ بشه قهوه ای شده و انگار اون یه نقطه پوسیده و این نقیصه بیشتر در برگهای پایینی بچشم میاد؟ حدس خودم کمبود نوره ولی نظر کارشناسانه شما رو میخوام و میخوام مطمئن بشم چون فاصله مهتابی تا کف 60 سانته و لامپها آتمنه!!
نظرت چیه عزیز؟
بازم ممنونم
برای هم دما کردن آب آکواریوم با آبی که کنار گذاشته ایم برای سیفون چه راه هایی پیشنهاد می دید؟
و اینکه بهترین و راحت ترین روش سیفون کردن چیه؟ من یه دونه از این سیفون معمولی گرفتم اما خوب کار نمیکنه...
اشکان جان معمولاً مهتابی رو برای تانک تا ارتفاع 50 تا 55 پیشنهاد می کنند برای ارتفاع بیشتر از این لامپ متال پیشنهاد میشه دوست خوبم نیست بعید نیست مشکل از نور باشه، گیاه برگهای پایینی را بدلیل کمبود نور داره از دست میده اما بازم عکس بزاری بد نیست دوست خوبم
دوست گرامی اگه خیلی نگران دمای آب سیفون شده هستید در ظرفی که آب برای 24 ساعت قرار میدید هم از بخاری استفاده کنید و با دمای تانک همدما کنید و یا در جای با دمای مناسب قرار بدید. دوست خوبم اگه خیلی نگران هستید میتونید از این سیفون حرفه ای های برندهای معتبر استفاده کنید فقط وقتی سیفون میکنید حتما از کف انجام بدین تا فضولات و برگهای باقیمانده از تانک خارج بشن اون مسئله ای هم که مطرح کردید مربوط به همه سیفون ها میشه
موفق باشید.
سلام خدمت همه دوستان
یه اکواریوم اب شیرین دارم که تصمیم دارم که چند تا گیاه طبیعی بهش اضافه کنم ، میخواستم بدونم شما چه پیشنهادی دارید.
البته 3 تا اسکات دارم که فکر نمیکنم، بزارن سالم بمونن، بهر حال میخواستم نطرتون رو بدونم. بقیه ماهیها انجل /شارک /پنگوسی /بلک گوست /چشم چراغی /کوریدوراس / کت فیش.
ممنون
سلام آقا مسعود
ببخشید بابت تاخیر احتمالا مددیر بخش ندیده پستتون رو
با این ماهی هایی که دارید زیاد نمییتونید تنوع بدید به گیاهاتون
پیشنهاد میکنم از گیاهانی مثل کریپتون یا گندمی استفاده کنید که مقاومتشون بالاست
هیچ کدام از ماهی های که دارید مناسب تانک پلنت نیست
موفق باشید
آژیده
سلام خدمت هم دوستان علی الخصوص آقای آژیده
اگه اشکال نداره یک سئوال داشتم
من یک تانک پلنت دارم که اولین گیاهی که توش گذاشتم 2 تا بوته کریپتون نسبتا قوی و مشتی بود که طول برگاشون بیشتر از 1متر بود اما ی مشکل کوچیک دارن اونم این خزه های مشکی رنگیه که از اول ورودشون به تانک من روشون بود که اون موقع فروشنده ادعا کرد چون اینا مولد هستند توی استخر بودن و این ها مربوط به نور مستقیم هستش .
از وقتی که دارمشون هم ازشون راضی هستم و پاجوش هم زدن و دارن رشد میکنن اما هم خودشون رشد میکنن هم این جلبکهای سیاه مطمئن هستم که ی راحی حلی برای از بین بردن این جلبکها هستش لطفا راهنمایی بفرمائین. پیشاپیش از راهنماییتون تشکر میکنم. در ضمن تصاویر کاملا گویای مشکلشون هست.
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)