برای قرنطینه بخاطر فضای موجود ابعاد 45 * 45 * 45 چطوره؟ البته 2 تا قرنطینه با این ابعاد ساخته خواهد شد.
سلام . ابعاد قرنطینه معمولا بستگی به تعداد ماهیتون داره . معمولا در خونه ها اگر تعداد ماهی کم دارید قرنطینه ی 60 لیتری کفایت می کنه . ولی اگر ماهی زیاد دارید مطمئنا حجم بیشتری نیاز خواهید داشت . ابعادی که فرمودید برای قرنطینه مناسب هست . تقریبا 80 لیتر آب گیری خواهید داشت که حجم خوبی هست .
دوستان سلام...من تازه عضوشدم.میخوام یه آکواریوم دیسکس راه اندازی کنم/نظرتون در مورد آکواریوم با این ابعاد(طول150-عرض 50-ارتفاع100)چیه؟باشیشه چند میل بسازم؟آیا راهی هست که پل های کف معلوم نشه؟چجوری؟![]()
با سلام
به انجمن پارسی پت خوش آمدید
ابعادی که در نظر گرفتید عالی هست...حرف نداره
ارتفاع 100 بهترین انتخاب ممکن برای نگهداری از دیسکسه
فقط حتما بدید کسی که متخصص این کاره براتون بچسبونه چون نه میشه با هر شیشه ای چسبوندش و نه هر چسبی . در ضمن مهارت در چسباندن همچین آکواریومی هم خیلی شرطه...به نظرم با شیشه 16 میل لمینیت بچسبونید
موفق باشید
بابک جان سلام//مرسی از راهنماییت.لطفا اگه وقت داشتی در مورد طریقه نصب پل ها منو راهنمایی کن؟باشیشه 10یا 12 میل امکانش هست؟؟دسترسی به 16 میل واسم مقدور نیس؟؟؟راه دیگه ای بنظرت هست؟
سلام
10 میل هم میشه ولی ضریب اطمینانش پایین تر میشه...پیشنهاد میکنم اگر با 10 میل میزنی ارتفاع رو 80 بگیری...
همچین تانکی هم زوار کف میخواد هم زوار بالا و هم پل قطور در وسط و بالای آکواریوم .
از چسب های فشار قوی استفاده کنید . معمولا چسب های سیاه قدرت و استحکام بیشتری به آکواریوم میده . 10 روز هم زمان بدید تا کاملا خشک بشه...بزرگترین اشتباه آب کردن آکواریوم های بزرگ 3-4-5 روز بعد از چسباندنه. اگر روزی 6 و 7 ام با تیغ چسب رو باز کنید میبینید که در مرکز و مغزش همچنان چسب خیسه!
من شخصا آکواریوم بزرگ رو همیشه 15 روز خالی و در معرض هوا قرار میدادم...
موفق باشید
سلام بابک جان//ازین که وقت میذاری وجواب سوالای منو میدی نهایت تشکرودارم ازت.یه لطفی بکن اگه از روش چسبوندن پل ها عکسی داری برام بذار؟؟راستی یه توضیحی در مورد چسبی که گفتی بده؟؟مارکش چی باشه؟؟ازکجاتهیه کنم؟؟کیفیتش از چسب آکواریوم سیستا بهتره؟
حق نگهدارت
با سلام
من واقعا الان اطلاعی ندارم چه مارک هایی در بازار هست و کیفیتشون چطوره...ولی سیستا یک مارک بازاریه معمولیه...یعنی میشه گفت مارک خوبیه ولی 100% معمولیه و جزو برند های درجه یک نیست.اون زمانی که چست سیستا 2500 تومان بود ماهیران نوعی چسب فشار قوی وارد کرده بود هر یک عدد 10 هزار تومان....
یه تاپیک امروز میزنم برای آموزش چسباندن آکواریوم
ارادت
آژیده
سلام ،بسیار خوشحال هستم که به عضویت این سایت در اومدم. ممنون میشم اگر در مورد ارتفاع تانک تکثیر دیسکس و استانداردهای اون توضیح بدید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)