واقعا نمیشه با فن مشکل گرما رو حل کرد؟ این اولین تجربه آب شور من تو تابستون هستش من همچین مشکلی رو تو تانک دیسکس و پلنتم هیچ وقت نداشتم.
احمد جان اگه متال نداری با فن می تونی دما رو پایین بیاری اما تبخیر آب تانک خیلی زیاد می شه حتما فلوتر باید داشته باشی
البته فن هم مشکلات دیگری از قبیل گرفتن گردو غبار و سفیدک زدن و از کار افتادن بعد از یک مدت رو هم داره
احمد جان حتما از الان به فکر تابستون باش من تانکم جلو کولر هست ولی بازم دما میره بالا ... الان دست به دامن فن شدم این چیلرها که خیلی گرونه...تو فکر اینم که رو تانک و رف و سامپ برای هرکدوم دوتا فن قوی بزارم![]()
من که دمای اکواریوم رو بین 26 تا 27 تنظیم کردم .فکر نکنم با وجود فن نیازی به چیلر باشه .فقط فن اماده با دماسنج وجود داره بشه روی یه دما تنظیمش کرد خودکار؟!!
فن دماسنج دار که بعید می دونم در بازار وجود داشته باشه اما می تونی برای اطمینان خاطر از سرد نشدن آب در شب یک بخاری با درجه تنظیم 25 یا 25.5 در تانک قرار دهید که خیلی مفید خواهد بود
یه کنترلر هایی تو لاله زار هست که میتونه بخاری و چیلرو کنترل کنه به صورتی که خودش یه حسگر داره و داخل اب قرار میگیره
و شما هم دمایه مورد نظرتون رو بهش میدید هروقتی دما بیشتر باشه چیلرو روشن میکنه و هر موقع دما پایین باشه بخاری رو
مثلا من باید چه فنی رو تهیه کنم برای تانکم 400 لیتری هستش
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.