تستش که کردم مشکلی نداشت فقط مشکل مدیایه توشو دارم که یه هزینه زیادی داره
و از کلسیم راکتور کوچیکمم زیاد خیری ندیدم به همین خاطر تو فکر تغییرش به یه وسیله
دیگه هستم که اگه انجام بشه همین جا میگم.
مصطفی جان مگه چه قدر هزینه داره که میخوای بی خیالش شی ؟
شما واسه اون سایز یه بسته neo-mag و نهایتاً دو بسته coralazaros نیاز داری که تقریباً 120 تومن در میاد که خیلی به صرفه تر از افزودنی هاست .
بازم یه خبر بده ببینیم چی تو فکرته ؟![]()
اگه بخوام نصف راکتورم پر کنم حداقل نیاز به 5تا بسته از این محصول دارم که شایدم نصفشم پر نشه!!
مصطفی جان مگه سایز راکتورت چه قدره ؟ بعدشم قرار نیست که کاملاً اونو پر کنی .
مصطفی جان فکر کنم تانک ساختی .
پسر خیلی بزرگه فکر نکنم به این سادگیها پر یشه .
بهتره از bio calcium شرکت ماکرو استفاده کنی قیمتشم مناسبه .
کیفیتشم خیلی خوبه . اگه پیدا نکردی از هیدروکربنات آکوامدیک و دولومیت آکوامدیک هم استفاده کن . فقط اگه خواستی این شکلی با مواد مختلف پرش کنی اونها رو جدا توی کیسه بزار و بعد توی راکتور بزار .
هیدرو کربنات اکومدیک قبل گرونیا حدود18بود الان نمیدونم ولی حداقل10تا بسته می خوادمصطفی جان فکر کنم تانک ساختی .
پسر خیلی بزرگه فکر نکنم به این سادگیها پر یشه .
بهتره از bio calcium شرکت ماکرو استفاده کنی قیمتشم مناسبه .
کیفیتشم خیلی خوبه . اگه پیدا نکردی از هیدروکربنات آکوامدیک و دولومیت آکوامدیک هم استفاده کن . فقط اگه خواستی این شکلی با مواد مختلف پرش کنی اونها رو جدا توی کیسه بزار و بعد توی راکتور بزار .
اگه بخوام پرش کنم از سنگ دولمیت که تو ناصرخسرو هست استفاده می کنم
قیمتش که مفته ولی خلوصشو نمیدونم چون ساخت وطنه
من دنبال سنگ دولمیت بودم تمام شرکت هایی که این جور محصولاتو به صورت بسته بندی ارائه می کنن نداشتن این محصولو
حتی مرک المانم محصولی به نام دولمیت نداره.
از نمایندگی دایی جونگ کره هم بپرس شاید داشته باشه همون وارد کننده مرک آلمان هستش
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.