دوستان کسی از این محصول برایت ول استفاده کرده ؟ به نظرتون میتونه همزمان کلسیم و منیزیوم و استرونسیم و پتاسیم رو آزاد کنه ؟ خودش که میگه این کارارو میکنه به نظرتون درسته ؟؟؟
دوستان کسی از این محصول برایت ول استفاده کرده ؟ به نظرتون میتونه همزمان کلسیم و منیزیوم و استرونسیم و پتاسیم رو آزاد کنه ؟ خودش که میگه این کارارو میکنه به نظرتون درسته ؟؟؟
محصولات اين شركت دارايه كيفيت مناسبي هستند بنظر من جزع بهترين محصولايه بازاره
تازگي اكومارين تمام محصولاتشو وارد كرده وقيمتاشم اومده پايين نسبت به قبل كه فقط ريفلند داشت
مدیای منیزیوم با درجه خلوص بسیار بالا
مناسب برای استفاده در کلسیم راکتور یا بستر آکواریوم جهت حفظ سطح منیزیوم در شرایط بهینه و ایجاد تعادل بین کلسیم و کربناتها
متشکل از منیزیوم ؛ کلسیم و کربناتها
بدون کلراید و سولفات
روش مصرف :
مقداری از این محصول را با توجه به گنجایش دستگاه کلسیم راکتور با آب شیرین شستوشو داده و در داخل دستگاه قرار دهید.
من این محصول رو همراه با کلسیم این شرکت رو سفارش دادم و به محض اینکه به دستم رسید تست میکنم و نتایج رو به دوستان میدم .
محصول کلسیم این شرکت کورالازاروس هستش که مدعی که میتونه کلسیم ؛ منیزیوم ؛ و استرونسیم و پتاسیم رو به آب اضافه کنه.
![]()
سلام سعید جان
شما از محصولات دیگش استفاده کردی؟
سلام دوست عزیز
آره من از microvore این شرکت استفاده کردم انصافاً کارش درسته ولی یه خورده اون کلسیومش منو به شک انداخت که همزمان 4 تا عنصر رو تولید میکنه .
در مورد آراگونیت هم تحقیق کردم که همون کلسیم کربنات خودمون میشه.
تحقیقات بازم ادامه داره.
ممنون در صورت نبود کلسیوم راکتور میشه مستقیم به آب اضافه کرد؟
سلام
اضافه کردن کلسیم به تانک ریف الزامی هستش اما تو تانک ماهی همون تعویض آب کلسیم رو جبران میکنه اما در صورت پایین بودن سطح کلسیم میشه اونو به صورت دستی به آب اضافه کرد.
کلسیم توی بازار هم به شکل مایع وجود داره هم به صورت پودر .
قبل از اضافه کردن کلسیم حتماً سطح اون رو باید اندازه گیری کرد.
بهتره که کلسیم رو شب بعد از خاموش شدن لامپ ها به آب اضافه کرد که موجب افزایش ph نشه(تو شب co2) تو تانک بالا میره(درصورت نبودن رفیوجیوم)
موجب افزایش ph میشه یا کاهش ph
سلام
اضافه کردن کلسیم به تانک ریف الزامی هستش اما تو تانک ماهی همون تعویض آب کلسیم رو جبران میکنه اما در صورت پایین بودن سطح کلسیم میشه اونو به صورت دستی به آب اضافه کرد.
کلسیم توی بازار هم به شکل مایع وجود داره هم به صورت پودر .
قبل از اضافه کردن کلسیم حتماً سطح اون رو باید اندازه گیری کرد.
بهتره که کلسیم رو شب بعد از خاموش شدن لامپ ها به آب اضافه کرد که موجب افزایش ph نشه(تو شب co2) تو تانک بالا میره(درصورت نبودن رفیوجیوم)
افزایش ph چون نمک کلسیمش خاصیت بازی تو اب داره.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.