محسن جان تبریک میگم عجب جیگری شده این مادهسلام دوستان
عکس زیر متعلق به فلاور ماده ی منه که فکر میکنم الان نزدیک به 10 سانت باشه
حدود 20 روزی میشه خریدمش و تو این مدت بهش جی بی ال . استاری . مگاهد و گاهی هامپی و میگو خشک دادم . غذای اور رد بهش ندادم که رنگ قرمز مصنوعی نداشته باشه . اما قرمزی تنش و باله هاش بیشتر شده که کمتر نشده . حالا به نر دوستان این رنگ هنوز اثرات هورمون هاست یا اینکه رنگ طبیعیه خود ماهیه ؟
ممنون
این رنگ ، رنگ طبیعی ماهی شماست
ماده معمولا وقتی به زمان تخم ریزی نزدیک میشه به حداکثر رنگ امیزش میرسه و بعد از جفت خوردن و زمان تخم ریزی رنگش رو به تیرگی میره
ممنونم مصطفی جان قابل شما رو نداره . ما که حالا حالا ها باید دنبال شما بدویم
بدجوری درگیر بودم که این ماهی رو با هورمون اینطوری رنگش کردن یا اینکه برای خودشه
راستش خودم هم روز اول که دیدم با دل خوشی نخریدمش و فکر نمیکردم همچین رنگ و هدی پیدا کنه . یکی بهم گفت وقتی باله ها قرمز میشه یعنی تا خرخره هورمون رنگ بهش دادن !
با یه شیشه ی سوراخ از یه نر جدا شده . امیدوارم تو همین وضعیت تخم بذاره که از ماده بودنش هم 100% مطمئن شم .... فعلا که قصد ندارم جفتش بندازم . تا ببینیم در آینده چی پیش میاد
ارادت دارم و بازم متشکرم ازت
سلام.اینم عکس فلاورم.بااحترام.
![]()
ویرایش توسط siavashr : 8th May 2011 در ساعت 10:13 PM دلیل: اشتباه
سلام دوستان
میخواستم بدونم فلاور خوب از کجا میتونم پیدا کنم
1 اکواریوم خالی دارم میخوام توش 1 فلاور نژاد خوب نگهداری کنم
نسبت به عکس های قبلش پشیرفتش بد نبودهسلام.اینم عکس فلاورم.بااحترام.http://www.parsishare.ir/do.php?imgf=13047849101.jpg
و هنوز جای کار داره
باید صبر کنی دوست عزیز
اگر اشتباه نکنم اقای اژیده تو این هفته بار جدید دارند
جای قابل اطمیان دیگه ای رو بنده سراغ ندارم شاید دوستان بتونند کمک کنند
یه عکس از یه فلاور دیگم.امیدوارم خوشتون بیاد.بااحترام
![]()
ویرایش توسط shellman2008 : 13th May 2011 در ساعت 05:32 PM
سلام دوستان
این فلاور من از 2سانتی دارمش فقط بهش غذای زنده دادم العان 18سانت و7ماهه[
![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.