سلام ابه نظر من مشکی قشنگ تر هست![]()
سلام ابه نظر من مشکی قشنگ تر هست![]()
سلام به همه ی دوستان من تازه عضو شدم از مطالب سایت خیلی استفاده کردم خیلی عالی بود.چند وقتی هست دنبال خرید خوکچه هندی هستم نمی دانم چه نوعی را بخرم ونه از قیمت ان اطلاع دارم والی به این حیوان علاقه دارم. متاسفانه در شهر ما خیلی کم پیدا میشه و باید از کجا دانست که سالمه یعنی چه علایمی باید داشته باشه الطفا مرا راهنمایی کنید
با تشکر
سلام
به پارسی پت خوش آمدید .
پیشنهاد می کنم خوکچه مو کوتاه رو بگیرید تا در نگهداریشون تجربه ی بهتری به دست بیارید. چون خوکچه مو بلند رسیدگی خیلی زیادی می خواد.
خوکچه سالم باید چشمانی شفاف و براق داشته باشه. ترشحاتی از دهان و بینی و چشم نداشته باشه. موهای تمیز و مرتب داشته باشه. مدفوعش به بدنش نچسبیده باشه. سرحال باشه و جنب و جوش داشته باشه .
گوشه گیر نباشه و نسبت به محرکات عکس العمل نشون بده . گوش های سالم و تمیزی داشته باشه. ناخن هاش به شکل نا هنجاری رشد نکرده باشه. دندان های سالم داشته باشه .
سلام دوستان من بلاخره خوکچه هندی گرفتم پسره اسمش هم داروین هست دو روز خریدم ولی همش از من می ترسه فرار میکنه بعضی موقه ها هم اجازه میده موهاش رو شونه کنمایا این طبیعی ممنون![]()
دوست عزیز شما کجا زندگی میکنید![]()
dscf0017hdkl o,;]i iknd lk
ویرایش توسط عرفان021 : 4th May 2012 در ساعت 07:13 PM دلیل: اشتباه
مبارکتون باشه!!!!!! لطفا توی قسمت جوندگان اعضا این اقای خوشگل رو معرفی کنید.واقعا همدم و یار خوبیه!!!
یکی از راه های اعتماد اولیه دادن غذا با دست هست که خیلی تاثیر داره مثل جعفری و ایجاد ارتباط مثل صحبت کردن و اون رو به تفریح و گردش بردن البته با قلاده.هر چند که مطمئن نیستم ولی این چیزی که من می دونم.
البته همه ی مواردی که شادی خانم فرمودند درسته ولی قلاده بستن به این کوچولوها توصیه نمیشه...
بهش کمی وقت بدید و همونطور که دوستمون فرمودند نظرش رو با غذا جلب کنید.
سلام.من دو هفته ای یکبار به همسترم سفیده تخم مرغ می دم.برای خوکچه کوچولوم خوب نیست؟؟ زرده تخم مرغ چی برای هیچ کدوماشون خوب نیست؟؟؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.