من از جمعه شب که اینارو خریدم تا الان با همن آیا جفت گیری کردن ؟
آگه نه پس تا کی پیشه هم باشن و بعد جداشون کنم ؟
ومنظورتون از اینکه همستر ماده می ایستد یهنی روی 2 تا پاش وای میسته ؟
سلام ، فاصله بین دو فحلی همستر ماده 4 روز می باشد ، اگه 4 روز این ها پهلوی هم باشند و هم دیگر رو نکشن(که ممکنه به هم آسیب بدی برسونن) ، حتما جفت گیری کرده اند و باید دیگه از هم جداشون کنید.
یعنی همستر ماده اجازه جفت گیری به نر می دهند و حرکت نمی کند و برنمی گردد تا دعوا کنند و جیغ نمی کشد. موفق باشید ، پرهام.
سلام کجای کرج می تونم قفس همستر بگیرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
پت شاپ هایی که در کرج هستند احتمالا دارند ، به جز اون شما می توانید از تهران سفارش خرید دهید و براتون ارسال می شه.
میشه همستر رو واسه 5 روز همراه با غذا و آب تنها گذاشت؟ یا باید حتما بهش رسیدگی بشه؟
سلام دوست من
همستر ها میتونند 4 تا 5 روز بدون غذا زندگی کنند اما اب باید حتما در دسترسشون باشه و همه راههای فرار براشون بسته باشه !
اما به نظر من اگه میخواید 5 روز تنهاش بزارید به همسایه یا فامیلی بسپارید و بگید فقط روزانه غذا و اب رو بهش بده کار خاصی هم نباید بکنه ! اما میتونید با قرار دادن غذا 5 روز همسترتون رو تنها بزارید !
موفق باشید
سلام دوستان من تازه وارد این سایت شدم یه سوال داشتم من یه جفت همستر دارم که بچه هستن چند روز پیش دیدم یکی از چشم های مادهه قی کرده ، گرفتم و پلکش رو آروم باز کردم خوب شد تا چند روز آما دوباره حالا هر دو چشمش قی کرد یکم آب رو پلکاش مالیدم دوباره خوب شد حالا دوباره چند روز خوب شده اما نسبت به اون یکی کمی چشم هاش بسته تره چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟:smile (101):![]()
با گوش پاک کن و آب جوش سرد شده پاک کنید چشم هاشون رو . محیط زندگیشون رو هم تمیز نگه دارید. اگر خوب نشد. ببرید دامپزشکی تا پماد بهتون بده.
سلام،
یه سوال ضایع دارم،
چجوری بهش آب بدم؟؟
دوستم بهم دادش و نمیدونم چیزی.
ممنون.
اوکی.قفس مخصوص هم واسش گرفتم،و غذا مخصوص.و سنگ واسه دوندونش.حالا سوال اینه،میشه 3 تا همستر یه سایز رو باهم نگه داشت؟و چرا نمیره تو چرخ و فلک؟شبها همش قفس رو میجویید و رنگ بعضی جاهاش رو کنده،چیکار کنم؟ممنون.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.