ممنون از راهنماييتون. يكي اينكه گلهاي زينتي رو با قيمت مناسب از كدوم گل فروشي ميشه پيدا كرد؟
١ مساله ديگه اينكه اينقدر هم تنبل نيستم. ٢-٣ تا گل ديگه با شرايط يه كم سخت تر هم معرفي كنيد لطفا. البته نور كم بخواد.
ممنون
سلام گلهای زینی رو میتونید از کرج منطقه ی چهار باغ مرکز فروش گلهای اپارتمانی هستش قیمتهای مناسبی هم دارند.و از گلهایی دیگه که به نور کمتر نیاز دارند اگلونماودیفن باخیاوسیکاس هستن که همه ی اینها رو خودم داخل اپارتمان با نور متوسط پرورش دادم قیمتشونم مناسبه.
سلام دوستان من چند روز سفر بودم برگشتم دیدم کنار یکی از گلدونا از اینا در اومده ۲۵ سانته و ۱ هفته قبل اثری ازش نبودهhttp://up.parsipet.ir/uploads/13466629111.jpgچیه این رشد زيادش عجیب بود برام ممنون
سلام
چند وقت پیش دوتا قلمه ی دراسنا به دست من رسید که گذاشتم توی آب و بعد از اینکه ریشه دادن توی گلدونهای جداگانه کاشتم. هرجفتشون یه اندازه بودن.
الان بعد یک سال با این که شرایط نگهداریشون کاملا مثل همه و کنار همم هستند، یکیشون خوب رشد کرده و حتی از پاجوش جوانه هم زده که داره بزرگ میشه. ولی اون یکی به مرور رشدش کم شد تا جائیکه سرعت افتادن برگهاش از سرعت رشد برگای جدید بیشتر شد و الان تقریبا 5-4 تا برگ بیشتر نداره. نمیدونم علتش چیه و چیکار باید بکنم.
ممنون میشم راهنمائیم کنید
مرسی
مرسیسلام
چند وقت پیش دوتا قلمه ی دراسنا به دست من رسید که گذاشتم توی آب و بعد از اینکه ریشه دادن توی گلدونهای جداگانه کاشتم. هرجفتشون یه اندازه بودن.
الان بعد یک سال با این که شرایط نگهداریشون کاملا مثل همه و کنار همم هستند، یکیشون خوب رشد کرده و حتی از پاجوش جوانه هم زده که داره بزرگ میشه. ولی اون یکی به مرور رشدش کم شد تا جائیکه سرعت افتادن برگهاش از سرعت رشد برگای جدید بیشتر شد و الان تقریبا 5-4 تا برگ بیشتر نداره. نمیدونم علتش چیه و چیکار باید بکنم.
ممنون میشم راهنمائیم کنید
مرسی
گلدونم خشک شد![]()
دوستان گياهي سلام. چند تا گل با بوي گرم ميخوام. ٤ فصل هم باشن خوبه.
پيشاپيش ممنون.
سلام. سوالتون رو تو این بخش هم پرسیدین که جواب دادن بهتون
http://www.parsipet.ir/thread10380-2.html#post84006
زهرا خانم میشه لطف کنید ونظر بدید که میشه کاری برای این گیاه کرد یاخیر؟اگر بله باید چیکار کنم؟اینو بچه کوچیک به این روز انداخته.ممنونم![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.