سلام دوست عزیز موجسازت سرسام اور برای تانکت زیاده اگر میخواای جریان تانکت زیاد باشه بهتره از دوتا کوچیکتر استفاده بکنی
سلام دوست عزیز موجسازت سرسام اور برای تانکت زیاده اگر میخواای جریان تانکت زیاد باشه بهتره از دوتا کوچیکتر استفاده بکنی
سلام دوسته عزیز ، مبارک باشه ، بلاخره تانکت راه افتاد ،
این موجساز خیلی خیلی قویه ،بنظرم دوتا موجساز مدله wp50 سوبو سری اکو بگیری خیلی عالی میشه ، و جریانه زیبایی میتونی دز تانکت ایجاد کنی ،
میتونی مشخصاتشو در سایته نسیم یاس ببینی ، موفق باشی
با سلام.دوست عزیز فلوتری که برای کنترل سطح استفاده کردین از ایمنی پایینی برخورداره.بهتره از شناور کنترل سطح استفاده کنین.
سلام خدمت دوست عزیزم ضمن تشکر از اظهار نظر باید بگم که این فلوتر مربوط به فلاش تانکه که در قسمت شناورش تغیرات ایجاد دادم و در تستهایی که داشتم خوب جواب داده
سلام میشه بگید نسبت موج ساز به آکواریوم چند برابر باید باشه
دوستام میشه بگید لایو راک رو باید کی وارد آک کنم و به چه میزان
دوم چقدر محلول باکتری زنده برایتول بریزم برای طی کردن سیکل
و اینکه اب RO که وارد آک کردم تی دی اس اون 20 بود مشکلی نداره اون مرجانهای توی آک رو خارج کنم یا در کنار لایو راک زیبا میشن
ویرایش توسط eleyawood : 6th March 2015 در ساعت 03:30 PM
سلام
بعد از آبگیری تانک یه مقدار اضافه کنید تا سیکل طی بشه بعدا به ازای هر 5 تا 8 لیتر یک کیلو اضافه کنید (البته بعد از طی شدن سیکل لایوراک تصفیه شده اضافه میشه تا پارامترهای آب بهم نریزه)
روی خود قوطی محصول میران استفاده نوشته (الان حضور ذهن ندارم)
بهتره برای آب گیری اولیه تی دی اس آب صفر باشه که این کار با استفاده از رزین میکس بد امکان پذیر هست در غیر این صورت بهتره تی دی اس زیر 10 داشته باشید تا مشکلات بعدی (مثل دیاتوم و انواع جلبکها و ...) به حداقل ممکن برسه
با سلام خدمت دوستان عزیز بنظ شما شوری اب اندازه هست یا کمس کنم![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.