ممنون مهرانه خانوم.تازه ایش.ن 8 ماهش تموم شده!ولی با این هیبت زن ذلیله!![]()
ممنون مهرانه خانوم.تازه ایش.ن 8 ماهش تموم شده!ولی با این هیبت زن ذلیله!![]()
این جیگر مرغه کر شده روی تخم بخوابه یا نه؟ اصلا تخم میزاره
شما هر چی از این عکس های زیبا بزارید فکر نکنم کسی خسته بشه
هر روز چند تا بزار
موقعی که جوجه ها تازه بدنیا میان اون موقع رو خیلی دوست دارم(درخواستی)
بعد کسی جرات داره به جوجه ها دست بزنه![]()
والا من چند تا نخم که گذاشت جمع نکردم و گذاشتم 2 تاش بمونه فرداش دیدم نشسته و دیگه هم بلند نشد!هر بلایی بلد بودم اوردم سرش اما یوخ!پا نشد!منم رفتم اجباری تخم گرفتم و گذاشتم زیرش.
چشم حتما عکس میذارم!!!شانس ما تخما جوجه نمیشند حالا
اگه در اومد کسی اصفهان لاریا خواست میدم بش.از لاری خوشم نمیاد!![]()
ایشاله همشون یا حداقل بیشترشون جوجه میشن درضمن اینقدرم تخمارو برندارین یهو دیدی مرغه زد همه ی تخم مرغا رو خورد ولش کنین بزارین راحت بخوابه در ضمن وقتی جوجه ها متولد میشن تا یکی دو روز به غذا احتیاج ندارن پس نرین هی جلوی مرغه غذا بریزین چون مرغهاز جاش بخاطر غذا خوردن پامیشه ممکنه جوجه هایی که هنوز تو تخمن اسیب ببینن پس شد تا زمان تولد اولین جوجه تا یکی دوروز اصلا کاری به کارشون نداشته باش خود مرغ میفهمه چه زمانی از روی تخما بلند شه.موفق باشی
اقا ممنون!اتفاقا در گیر بودم که چه کنم!
پس من تا 2 روز کاری نداشته باشم کلا.این از این.خب برای غذای جوجه ها چی اماده کنم؟نظرتون در مورد ترکیب ارد ذرت و پودر کلسیم-فسفات یه نم و ارد گندم و ارد پروتیین سویا چیه؟
یه سوال دیگه هم داشتم!میگم این مرغه تو باغچه خوابیده ما گاهی باغچه رو اب میدیم نمی که خاک میگیره مشکل زا نسیت؟لونه ابدا خیس نمیشه چون رو بالای شیب هست اما خب باغچه که اب بهوره پایینش نمش ممکنه بالا بیاد.
یه سوال دیگه!اولین جوجه که درومد میه همشونو برد یه جا دیگه با مرغ؟چون باغچه هست و بی حفاظ..میترسم گربه بیاد بخورتشجوجه رو...
ببین دوست عزیز من تا دلت بخواد مرغ کرچ داشتم.
هیچ راهی نداره که بخواد مرغ و کرچ کرد و مرغ به طور غریزی خودش کرچ میشه.
اما باید دقت کنی که همه مرغ ها کرچ نمیشند. مثلا این مرغ سفیدا که تو مرغ داری هستند و بعضی ها میارند خونه نگه میدارند به هیچ وجه کرچ نمیشند.
عوضش مرغ لاری ها و مرغ شمالی ها و همین نژاد های پاکستانی و مینیاتوری و ... اکثرا کرج میشند.
دلیلشم اینه که بعضی از مرغ ها را در دستگاه در میارند و این ها کرج نمیشند ولی مرغ هایی که در زیر مرغ درمیاد به طور غریزی کرچ میشند.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)