سلام
جلوی شن ها سولفید هیدروژن تشکیل شده که باید از تانک خارج کنید به وسیله سیفون و یه مقدار جلوی رف هم چند تیکه لایوراک بزارید تا انگوریها بچسبن و جلوی رف رو هم پر شه
send by Tapatalk
سلام آقا ایمان
گفتی که با رزین تی دی اس رو آوردی روی یک
من رزین آنیونی و کاتیونی خودم گرفتم و قاطی کردم به نسبت 50-50 ولی هیچ تاثیری نداشت
یه توضیحی بده از چه رزینی استفاده کردی و عکس داری بزار
ممنون
سلام علیرضا جان. من از این کارتیرج آماده های ( دست ساز بود ) رزین میکسد بد خریدم و بعد از ممبران نصبش کردم. کار خاص دیگه ای نکردم. فقط مشکلش اینه که این کارتیج ها رو خیلی خیلی نامردا گرون میدن. وزنش که کردم دیدم نیم کیلو رزین توش هست و به قیمت ۷۰۰۰۰ تومان بهم فروختن. وقتی سرچ کردم دیدم این رزینها بسته های ۲۵ کیلویی داره و بستش هم حدود ۵۰۰۰۰۰ تومانه. یعنی نیم کیلویی که من خریدم قیمتش حدودا ۱۰ یا تهش ۱۵ هزارتومانه. از طرفی هم این کارتریجها رو پر نمیکنن و پنج سانت از بالاش خالیه و هوا داره و معلومم نیست که کی پر کردن و کی فروختن. شمام که میدونید اینا با هوا واکنش نشون میدن و خراب میشن. شاید دلیل اینکه TDS رو صفر نکرد و یک کرد همین باشه.اگر دوستان چند نفر جمع بشیم و یک بسته ۲۵ کیلویی بخریم و تقسیم کنیم خیلی خیلی به صرفه تر در میاد. فقط همونطور که برای یونس خان توضیح دادم باید بعد از چند لیتر آب کشیدن تست گرفت. شرمنده پر حرفی کردم. کمک دیگه اگه میتونستم بکنم در خدمتم.
![]()
ویرایش توسط imaan : 20th October 2014 در ساعت 10:17 AM
دوستان شرمنده من این توضیح رو اینجا میدم می دونم که جاش نیست ولی یک خواهش از خودمون می کنم لطفا موقع خرید اینگونه لوازم توضیحات بی مورد در مورد دلیل خریدش و مورد مصرف اون به این دوستان فروشنده که سر از کار اکواریوم در نمی اورند ندهیم همین خود ما باعث این میشم که اینطوری از ما سو استفاده کنند مثالش همین رزین یا لامپ متال بی ال وی و......... که در خارج از بازار اکواریوم به وفور یافت میشد منتها همین خود ما باعث شدیم که یک سری افراد سو استفاده گر از اطلاعات ما استفاده کنند و جیب مون رو خالی
شرمنده ایمان جان تاپیک رو خراب کردم مدیران ارجمند اگر لازم بود این پست بنده رو پاک کنند تا باعث بر همو خوردن نظم نشه
متشکزم
سلام
از کجا خریدی ؟
بالاخره مشهد یکی فهمید من چی میخوام زنگ زد تهران گفت 65 و با تیپاکس میشه 80 تومن !
send by Tapatalk
سلام .ببخشید اگه جلبک مویی را جراحها نمیخورند
ببخشید اقا ایمان من اول سوالم را پرسیدم اصلا حواسم نبود.اکواریوم زیبایی داری امیدوارم از شر این جلبک هم راحت بشی ونیترات وفسفات وسیلیکاتت صفر بشه بازهم ببخشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)