بعد از تذکری که ایشون دادن دیگه سئوالی پرسیده نشده
بلکه شرح حال از مواردی که انجام شده داده شده ....که فکر نمیکنم جز اینجا قسمتی در سایت باشه برای نوشتن شرح حال کارهای انجام شده 0........
بعد از تذکری که ایشون دادن دیگه سئوالی پرسیده نشده
بلکه شرح حال از مواردی که انجام شده داده شده ....که فکر نمیکنم جز اینجا قسمتی در سایت باشه برای نوشتن شرح حال کارهای انجام شده 0........
همین شرح حال رو هم باید در تاپیک مربوطه مطرح کنید.
اگر دقت کنید این قسمت مربوط به آلبوم عکس آکواریوم اعضا میباشد و هر کاربر یک تاپیک مخصوص به خود دارد که فقط به همین موضوع اختصاص دارد.
این پست و دیگر پستهای خارج از موضوع تاپیک حذف خواهد شد.
این تاپیک مربوط به اشکان هست و وقتی ایشون اکواریومش رو رد کرده چرا هنوز بسته نشده؟
اقای رفیعی بهتره یک تاپیک برای اکواریومتون ایجاد کنید باعث سردرگمی نشه
خیلی ممنون
سلام میشه بفرمایید تاپیک مربوطش کجاست
دوست عزیز من از مدیر سایت پرسیدم نه از شما
حتما بعد از ارسال 431 پست در این سایت ..حدودا با قوانین و نحوه کار اشنا هستم
اگر ارسال پست در این تاپیک برای من اشتباه بود ...اقای اژیده این رو گوشزد میکرد و من هم تاپیک جدیدی راه مینداختم
برای اینکه حجم سایت کم بشه من دیگه از دوباره تاپیک جدید باز نکردم ....
در مورد نوشتن شرح حال اکثر کاربران این کار رو در تاپیک هاشون انجام میدن و هیچ تذکری در مورد نوشتن شرح حال در تاپیک تانکها تا حالا ندیدم ...و فکر نمیکنم خلاف قوانین باشه ....
خودم هم چندین بار این کار رو در تاپیک مربوط به تانک پلنتم انجام دادم و تذکری نگرفتم و دیگر دوستان هم در اون بخش شرح حال تانکشون رو مینویسن و بنده نظر میدم اینکه در یک بخش سایت قوانین یک جوره و در بخش دیگه جور دیگر هست ..نشون دهنده اعمال سلیقه ایی قونین هست ...
ویرایش توسط mohsenraffiee : 2nd March 2015 در ساعت 02:41 PM
سلام و احترامدوست عزیز من از مدیر سایت پرسیدم نه از شما
حتما بعد از ارسال 431 پست در این سایت ..حدودا با قوانین و نحوه کار اشنا هستم
اگر ارسال پست در این تاپیک برای من اشتباه بود ...اقای اژیده این رو گوشزد میکرد و من هم تاپیک جدیدی راه مینداختم
برای اینکه حجم سایت کم بشه من دیگه از دوباره تاپیک جدید باز نکردم ....
در مورد نوشتن شرح حال من اکثر کاربران این کار رو در تاپیک هاشون انجام میدن و هیچ تذکری در مورد نوشتن شرح حال در تاپیک تانکها تا حالا ندیدم ...و فکر نمیکنم خلاف قوانین باشه ....
خودم هم چندین بار این کار رو در تاپیک مربوط به تانک پلنتم انجام دادم و تذکری نگرفتم و دیگر دوستان هم در اون بخش شرح حال تانکشون رو مینویسن و بنده نظر میدم اینکه در یک بخش سایت قوانین یک جوره و در بخش دیگه جور دیگر هست ..نشون دهنده اعمال سلیقه ایی قونین هست ...
جناب رفیعی برای اینکه سایر کاربرانی که در آینده با سوالاتی مشابه این مواجه میشن ، راحت بتونن به جواب سوالاتشون برسن بهتره کلا سوالات در تاپیک های سوال و جواب مربوطه پرسیده بشه . الان اینجوری سوالات خوبی مطرحمیشه و جواباشون هم عالیه ولی کسی بعدا نمیتونه پیداشون کنه! اگر یک تاپیک جدید هم برای معرفی دیسکس های جدید به نام خودتون بزنید عالی میشه . دیگه اینقدر تاپیک های عجیب و غریب داریم تو پارسی پت که کار دیتابیس از این حرفا گذشتهشما با خیال راحت تاپیک دیسکساتون رو با نام خودتون بزنید
با تشکر از همه دوستان
بابک
ویرایش توسط بابک آژیده : 2nd March 2015 در ساعت 02:58 PM
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.