دوستان ماهی هایی که میتونم به تانک اضافه کنم که البته ریف سیف هم هستن جهت تکمیل ماهی ها اعلام کنن
Sent from my GT-I9192 using Tapatalk
دوستان ماهی هایی که میتونم به تانک اضافه کنم که البته ریف سیف هم هستن جهت تکمیل ماهی ها اعلام کنن
سلام دوست عزیز
امیدوارم اکواریوم زیبایی بشه برات ... من بلوتانگ و جراح بادبانی رو از جراج ها پیشنهاد میکنم
تو خوانواده دلقک ها هم دوتا اسلاریس داری تومینو رو پیشنهاد میدم ... و کرومیس ها
اگه جراح خواستی بخری حتما راس آرایشگر هم بخر
نطر من این بود تا ببینیم دوستان و اساتید چی میگن ...ما که هنوز شاگردیم
موفق باشی
موجودات من فعلا:
اسالاریس 2 عدد
بلک فوتون 1 عدد
یلوتانک 1 عدد
راس آرایشگر 1 عدد
شاه بلنی 1 عدد
شقایق صبا 1 عدد
شقایق پایه بنفش 1 عدد
رفتم دنبال ماهی بار نیومده بود به جاش یه چندتا ریف کوچیک و معمولی خریدم:
هرمیت
سلام
مبارکه
انشاالله که روز به روز تانکتون زیبا تر بشه
فقط راجع به هرمیت مخصوصا اگه تو تانکتون بیشتر از یه هرمیت دارید حتما براش صدف اضافه بزارید ( البته برای یه هرمیت تنها هم لازم میشه چون وقتی رشد کنه و دیگه تو صدفش جا نشه نیاز به صدف جدید پیدا می کنه)
حتی المکلان هم هر چی هرمیت کوچیک تر خریداری کنید دردسرش کمتره
هرمیت های بزرگ گاها میرن پیش ریف ها و باعث سر نگونیشون به کف تانک میشن که این کار استرس زیادی رو به ریف تحمیل می کنه
باز هم مبارکه
موفق باشید و پیروز
شن های تانکم داره رنگش قهوه ای میشه علتش چیه و راه حلش چیه
تانک زیبایی داین دوست عزیز . تبریک میگم . ریف هاتون هم زیبا بودن ..
رشد دیاتوم ها اونطور که فهمیدم بدلیل اول بهم خوردن پارامتر های آب و بعد درصورت نوردهی نا مناسب هست . اگه پارامتر های آب همگی میزون هست نور دهی نباید بیشتر از 7 ساعت توی روز باشه . اگر غیر این هست زمان رو کم کنید . انشالله مشکل برطرف میشه .البته جسارت بنده رو ببخشید من اون چیزی که خونده بودم رو گفتم شاید کمکی کرده باشم امیدوارم مفید باشه . اساتید باید بگن راهنمایی نهایی رو .
موفق باشید
منتظر خبر های خوش هستیم ...
امروز اولین تجربه تلخ آکواریوم آب شور رو تجربه کردم
اومدم خونه تا نگاه کردم به تانک دیدم شیری رنگه دیدم شقایق بابل پایه قرمز چسبیده به موج ساز و ...
سریع یه سطل آب رو سیفون کردم حدود 20 لیتر تمام پدهارو شستم و بعدشم پارامترارو چک کردم
Ph 8.2 kh 11 Phosphate 0 Nitrate 5
اگه کاری لازم هست دوستان بگن ممنون میشم
گفتم بازم میگم استارت خوبیه همین که یدفه آکواریومت رو سوپ نمیکنی به مرور اضافه میکنی همین یه رمز موفقیت تو آب شور
موفق باشی................................mojtabasmd![]()
دوستان احتمال میدم مانتیس یا پیستول که در موردشون چیزای بدی شنیدم تو تانکم باشن آخه زیر یکی از سنگام یه چیزی هست که شاخکاشو میاره بیرون تا نزدیک میشم قایم میشه ولی هنوز صدایی که شبیه بشکن باشه نشنیدم اما 90 درصد حدثم درسته چطوری میتونم از شرش راحت بشم؟
بهم گفتن که راس سبز یا راس مرمر میکشتشون درسته ؟
اونوقت خود این ماهی ها خطری ندارن؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)