بیشتر یه صدای خیلی کم ( ویز ویز) مثل موتور یخچال میده که وقتی نزدیک آکواریوم میشی متوجش میشی .
صدای چرخش ارمیپچر هست
فیلم گرفتم اما صداش تو فیلم نیفتاد
بیشتر نگران اینم که این صدا برای ماهیا ضرر نداشته باشه؟
دوستان ببخشید، من به پیشنهاد یکی از دوستام که می گفت استارتر باکتزیوم خیلی قدیمی و بی کیفیته گفتش که قبل از لایوراک اضافه کنی و سیفون بزنی از محلول دنیترول هر شب 12 میلی استفاده کنم که کشت باکتریا خوب بشه و یاعث تسریع در سیکل اذت شه ، الان بعد از 48 ساعت تست زدم نیتریت صفر بود و نیترات 25 ، الان بخاطر استفاده از محلول دنیترول نیتریت و نیترات امدن پائین یا دلیل دیگه ای داره؟
سلام
به نظر من بهترین محصول دنیترول هستش که چند ساله من استفاده میکنم و کاملا رضایت دارم
اولین دلیل این بوده که سیکل شما تقریبا طی شده و دومینش دنیترول بوده که این روند رو کامل کرده ، یه مقدار کم سیفون بزنید تا نیترات بیاد حدود 15 تا 20 برای ماهیها این مقدار قابل تحمله ولی بعد سه چهار ماه خواستید ریف اضافه کنید باید زیر 10 نیترات رو نگه دارید
![]()
ممنون، دنیترول و چن روز دیگه استفاده کنم بهتر نیست؟ لایو راکو رو نیترات 15 تا 20 اضافه کنم مشکل نداره؟ چقدر بعد اضافه کردن لایوراک میشه ماهی رو هم اضاف کرد؟
سلام . دوستان جمعه تست نیترات گرفتم حدود 10 بود، امروز به امید اینکه نیترات صفر شده و لایوراک رو اضافه کنم تست زدم و دیدم نیترات رفته بالا و 25 شده، نمی دم چرا؟؟؟!!!
فعلا یه پمپ هوا گذاشتم تو تانک که گردش آب رو بهتر کنه و حدود 15 لیتر سیفون زدم تاثیر داره؟
کار دیگه ای بابد انجام بدم؟؟؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)