سلامدرود
من بتازگی یه جوجه سهره کرمونی خریدم شنیدم برای لک دادن سریع جوجه سهره باید اون رو داخل پارچه پیچید و در جای تاریک گذاشت
سوالم اینه اگه میشه روش کاملش رو برام توضیح بدهید؟؟؟؟؟منظورم نوع پارچه،مکان قرارگیری،درصد تاریکی،دمای محل،تغذیه مخصوص این دوران
و از همه مهمتر حدودا چقدر طول میکشه تا لکش کامل شه؟؟؟؟؟
راستی یه جوجه سهره کرمونی نزدیک دوماه چقدر می ارزه؟؟
با سپاس
این موارد کاملا اشتباه است.
باید دوران تولک رفتن و قرص شدن بصورت طبیعی باشه.
با تغذیه و محل مناسب و دمای مطلوب.. باعث کیفیت پرنده میشه.
البته این کارها رو انجام میدن ولی باعث آزار پرنده میشه.
ببخشید یک سوال دارم از خدمتتون، یک نوع پرنده هست که ن خیلی شنیدم بهش میگن شیدا.... حالا شاید اسم محلیش اینه و شاید اسم دیگری هم داره
این همون سهره هست؟؟؟
سلام خدمت دوستان
چندتا سوال داشتم از خدمتتون:
1-فصل خرید جوجه کال چه موقع است؟
2-چگونه جوجه کال رو تشخیص بدیم؟
3-اصطلاح رنگ آمدن یعنی چی؟
4-چرا سهره حتما باید به لک بره؟
5-فصل تولک رفتن کی هست؟
ممنونم![]()
سهره من قبلا خیلی خیلی رام بود ولی الان سه بار با اب پایش بردمش حمام دیگه ا زدستم غذا بر نمیازه ۲ روز گشنش نگاهداشتم شاید مثل قبل بشه ولی با فاضله کل بدنش از دستم غذا بر میداده و دیگه نمیرقصه
دوست عزیز سهره که برای رام کردن و روی دست رقصیدن نیست ! سهره برای آواز خوندن هستش و دلیل اینکه از حالت رام بودم خارج شده همون استحمام با آب پاش هستش .
پرسیدن سوال در پیام خصوصی ممنوع است.
سلام دوستان من میخوام سالن پرورش پرنده بزنم نمیدونم چه پرندهای بازارش خوبه و سود بیشتری داره خودم سهره رو دوست دارم ولی برام سود مهم تره لطفا راهنمایی کنید
درود بر شما
همیشه و همجا تکثیر و پرورش پرنده آوازه خوان مورد استقبال و به اصطلاح بازاری خرید و فروش خوبی داشته و هنوز همینطور هستش اما متاسفانه در حال حاضر و در این شرایط که مردم جهان در گیر با بیماری کرونا هستند باید قبل از شروع و راه اندازی سالن یک برنامه ریزی دقیق داشته باشید نه در این رشته بلکه برای تمام اولویتهای کاری که در نظر دارید.
نکته دیگری که مهم هست تجربه در نگهداری و پرورش پرنده هستش اگر تجربه کافی در این زمینه دارید اقدام کنید در غیر اینصورت یا از فردی با تجربه کمک بگیرید و یا اینکه خودتون با تعداد کمی پرنده که چندان گران هم نباشند شروع کنید که به نظرم دومین مورد بهتر هستش .
پرسیدن سوال در پیام خصوصی ممنوع است.
ممنون اگر نوع پرنده هم بگید ممنون میشم از چه پرنده ای شروع کنمدرود بر شما
همیشه و همجا تکثیر و پرورش پرنده آوازه خوان مورد استقبال و به اصطلاح بازاری خرید و فروش خوبی داشته و هنوز همینطور هستش اما متاسفانه در حال حاضر و در این شرایط که مردم جهان در گیر با بیماری کرونا هستند باید قبل از شروع و راه اندازی سالن یک برنامه ریزی دقیق داشته باشید نه در این رشته بلکه برای تمام اولویتهای کاری که در نظر دارید.
نکته دیگری که مهم هست تجربه در نگهداری و پرورش پرنده هستش اگر تجربه کافی در این زمینه دارید اقدام کنید در غیر اینصورت یا از فردی با تجربه کمک بگیرید و یا اینکه خودتون با تعداد کمی پرنده که چندان گران هم نباشند شروع کنید که به نظرم دومین مورد بهتر هستش .
سلام روزتون بخیر.
سهره من اصلا پایین قفسش نمیاد من برای ابتنیش ظرف گذاشتم یا غذاهاشو که روی پایین قفسش میزارم اصلا بر نمیداره همشم به پاهاش نگاه میکنه.
برای ابتنیش چیکار باید کنم؟!
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.