اقا خسته نباشي
تبريك ميگم انشالله هر روز زياد تر شن
اقا خسته نباشي
تبريك ميگم انشالله هر روز زياد تر شن
عالی بود. موفق باشی. بالاخره پدربزرگ شدی![]()
مبارک باشه
خیلی دیدن این لحظه لذت بخشه
هرچی بزرگتر می شند لذتش هم بیشتر میشه'
سلام
مبارکتون باشه خیلی عالین
اگر لطف کنید و یه خلاصه ای از کارایی که انجام دادید تا درصد هچ رو بالا ببرید و بچه هارو به این سایز برسونید بگید ممنون میشم
فیلتر اسفنجی رو از تانک خارج میکنید وقتی تخم ها هچ میشن؟
تبریک میگم بهتون انشالا موفق باشید.
سلام.ببخشید دیر شد جوابا رو بدم.
روشی که به توصیه استاد قدیری و مهندس اکبر زاده استفاده کردم اضافه کردن مخمر ابجو بود یا همون saccharomuces cervisiae که تمام بحثا و روش کار رو تو گروه دیسکوس باز داریم.
والا روزهای اول هچ شدن یعنی تا 1 هفته تقریبا فیلتر اسفنجی رو بر میدارم که بچه ها بش نچسبند..بعدشم ارتمیای تازه هچ شده میدم...البته انگار به خاطر یه مشکلی که تو ارتمیاها هست بچه هام دارند تلفات میدند..شاید نمیتونند هضم کنند...
نمیدونم خودمم گیر کردم![]()
ویرایش توسط B@B@K : 24th July 2014 در ساعت 11:32 AM
سلام.دوست عزیز من چنوقت اخیر بشدت با این مشکل مواجه بودم و لاروها از بین میرفتن.تمام نکات رو از اول بررسی کردیم.من یکی از دوستانمم همین مشکل پیش اومد براش ایشون رفت RO هم گرفت باز حل نشد.سلام.ببخشید دیر شد جوابا رو بدم.
روشی که به توصیه استاد قدیری و مهندس اکبر زاده استفاده کردم اضافه کردن مخمر ابجو بود یا همون saccharomuces cervisiae که تمام بحثا و روش کار رو تو گروه دیسکوس باز داریم.
https://www.facebook.com/groups/Discusbaz/
والا روزهای اول هچ شدن یعنی تا 1 هفته تقریبا فیلتر اسفنجی رو بر میدارم که بچه ها بش نچسبند..بعدشم ارتمیای تازه هچ شده میدم...البته انگار به خاطر یه مشکلی که تو ارتمیاها هست بچه هام دارند تلفات میدند..شاید نمیتونند هضم کنند...
نمیدونم خودمم گیر کردم
اخر سر متوجه شدیم بخاطر پایین اومدن کیفیت ارتمیاهاس!!رفتیم یه 50گرمی اوشن نوتریشن گرفتیم مشکل حل شد و بخاطر ارتمیاها بود.درصد هچ و کیفیت فوق العاده ای هم داره اوشن نوتریشن.
اره صادق الان حرف میزدم با مهندس اکبر زاده هم همینو گفت...باید برم اوشن نوتریشن بخرم الان 450 گرمیش 190 تومن شده!خیلی خوبه!
پسر 40 تا تلفات دادم سر همین....لعنتی...نمیدونم خودمو سرزنش کنم یا تخم ارتمیا رو...
ویرایش توسط B@B@K : 24th July 2014 در ساعت 11:30 AM
عیب نداره فدا سرت.ازین ببعد باید راجب نگهداری ارتمیاهم مطلب یاد بگیریم.چون 450 گرم زیاده و میمونه برا چنوقت و احتمال افت اونم زیاده.قیمتشم دقیقا همین بود که شما گفتی!
اون بنده خدام تقصیر نداره که به شما داده ارتمیا.چه بسا خودشم مشکل پیدا کرده باشه.
فک کنم توی یخچال نگهداری کنیم خیلی خوب باشه.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.