سلام
دوستان اتصالات لوله های ورودی سامپ رو با چه چسبی بچسبونم که بعدا نشتی نداشته باشه؟ چسب رازی جوابگو هست یا تانجیت بگبرم؟
ببخشید پست تکراری بود مدیرا پاکش کنن
سلام
دوستان اتصالات لوله های ورودی سامپ رو با چه چسبی بچسبونم که بعدا نشتی نداشته باشه؟ چسب رازی جوابگو هست یا تانجیت بگبرم؟
ببخشید پست تکراری بود مدیرا پاکش کنن
سلام
ترجیحاً بهتره از چسب تانگیت که با چسب هنکل آلمان پر میشه یا تحت لیسانس اونه استفاده کنید من از رازی جواب نگرفتم
ولی از این استفاده کردم عالی بود فقط به تاریخ مصرف حتما توجه کنید
![]()
سلام آقای نوروزی
عکس از سامپ میگزارم، به نظرتون مشکل کار کجاست
اگر دقت کنید سطح آب توی تمام خانه ها یک سطح است حتی در خانه واتر پمپ
![]()
سلام:
واسه کاهش صدای آور فلو باید چیکار کرد؟(منظورم واسه کاهش صدای آب هست)
در ضمن این لوله ای که آب و از تانک میخواد بریزه به سامپ یه کم هوا میکشه و صدا میده چه کار باید کرد که این هم صداش کم بشه؟
ممنون میشم یه راهنمایی کنید
سلام
تیغه های شما کلا چپه هستند و آب باید از خونه اول سر ریز بشه به خونه دوم . نباید از زیر تیغه رد بشه و معلومه که چربی سطح آب وایمیسته و زیر آب نمیره ، وقتی از خونه اول به دوم سر ریز بشه شما خونه دوم رو پد بزار تمام چربی رو میگیره
در نتیجه :
تیغه اول از پایین به تانک میچسبونید و قدش هم دقیقا به میزان آب گیری تانک یعنی این تیغه اگه 45 سانت ارتفاع داشته باشه شما در تانک 45 سانت ارتفاع آبگیری دارید
تیغه دوم رو از پایین 4-5 سانت ارتفاع میدید
تیغه سوم از تیغه اول 5 سانت کوتاه تر باید باشه الی آخر که هر تیغه ای که شمارش فرد باشه به ترتیب از تیغ اول 5 سانت کوتاه تر یعنی تیغه 1 = 45 تیغه 3=40 تیغه 5 = 35
و در نهایت برای خونه واتر پمپ هم آب حتما باید سر ریز بشه و از زیر وارد نشه
من آکواریومو لب به لب پر آب میکنم و معمولا نهایتا نیم سانت از سرش خالی می مونه به نظرتون اگر تیغه اول هم ارتفاعش انقدر باشه مشکل ساز نمیشه؟
توی خونه اول ورودی آب از آکواریوم فقط از قسمت سطح آب هستش اونوقت اگر آب از خونه اول به دوم از بالا بره عملا خونه اول بدون کاربرد نمیشه؟
ممنون
شما تیغه اول رو 5 سانت کوتاه تر بگیر بعد به اندازه عرض تیغه دو سه میل کمتر و به ارتفاع 10 سانت یه تیغه درست کن بعدش یه تیکه شلنگ رو دو نصف کن بزار بغل این تیکه شیشه و بزار کنار تیغه اولی و بالا پایینش کن تا ارتفاع آب مورد نظر در تانک رو بدست بیاری الآن تو تانک من همینکار رو کردم و میتونی این تیغه رو بالا و پایین ببری
خونه اول بدون کاربرد میشه ولی برای گرفتن چربی هیچ راه دیگه ای نیست چون چربی روی سطح آب وایمیسته و حتما باید سرریز بشه تا پدها اون رو بگیرن
در ضمن پدها رو باید تو خونه دوم بزارید و زیرش رو ابر یا همون اسفنج بزارید و بالاش پد که تا سطح تیغه پد داشته باشید و به نظر من پدهایی رو که گذاشتید کم هستند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)