اگر هنوز روی پا نمی ایستند کمتر از 3 هفته و 2 هفته ای که فرمودید در سته برای تغذیه به اندازه ای که در عکس قرار دادم برای عصر و در نوبت صبح 1/4 این اندازه و اینکه دون نوبت عصر باید در صبح روز بعد هضم شده باشه و اگر هضم نشده باشه به کبوتران اب بیشتر بدید و از نوبت تغذیه صبح پرهیز کنید .از دون پارس هم بصورت خیس شده و نرم برای کبوتران استفاده کنید بسیار مفید و ویتامینه هستش.
![]()
پرسیدن سوال در پیام خصوصی ممنوع است.
سلام
اگر ماده کبوتر جفت بخوره ولی تخم نکنه چه مشکلی میتونه وجود داشته باشه?
ماده یک ماه تنها بود و کاملا مست
یک ماهه با نر جفت خورده لونه ساخته ولی تخم نمیکنه
برادر بنده جسارت نکردم منظورم این بود که گاهی اگر تخم گذاری بشود و تخمها جوجه نشه مشکل از نر در مورد کبوتر شما تخم گذاشته نمیشه مشکل از ماده یا جوان یا سن داره یا ضعیف هستش
ماده قبل از اینکه جفت بشه از مستی تخم میکرد ؟
کبوتر ماده تو لک نیست و کاملا پر ها صاف هستش
اولین و بهترین گزینه برای به تخم اومدن کبوتر اگر علت بالا بودن سن باشه مدتی پرواز کنه و تحرک داشته باشه ا
با مولتی ویتامین پرنده یا قرص جوشان مولتی برای انسان 1/4 رو داخل اب حل کنید و در اختیار پرنده بزارید
سلام مخلصیم
اگر از سن پرنده اطلاع دارید که شرایط سنی معمول رو داره (نه زیاد پیر و نه جوان) 10 رو از هم جدا شون کنید و ویتامین و دون درشت مثل قره ماش و دون پارس بدید (البته به اندازه وعده روزانه بدید که تو لک نرند) و از ماسه دارای املاح معدنی اگر برای قناری دارید با پوست تخم مرغ اسیب شده مخلوط کنید در اختیار ماده قرار بدید
سلام
دوستان همونطور که خبر دارید من یه جوجه کبوتر تقریبا 2هفته رو بزرگ کردم الان خیلی بزرگ شده و دیگه باید بتونه روی پاهاش وایسته ولی یکی از پاهاش کج شده به چند نفر گقتم باهاش مشکل داره چه کار کنم گفتن چون کوچیکه اینطوری شده حالا بنظرتون اینکه انگشتای پاهاش کج و قدرت ایستادن ندارن طبیعیه؟؟؟؟؟
اگر خواستید ازش عکس میزارم
راستی نوکش هم خیلی بزرگه ویه جورایی غیر طبیعیه همینطوری میمونه یا درست میشه؟؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)