سلام
یکی که شاید بچه ها بدونن کیه یه آراوانای مرواریدیو 17 سال داشتش
شاید هنوز هم دارتش
موفق باشید
سلام
یکی که شاید بچه ها بدونن کیه یه آراوانای مرواریدیو 17 سال داشتش
شاید هنوز هم دارتش
موفق باشید
يه ارواناي هيولاي سوپر رد آكواريوم مارين(فرهاد) داره كه افتادگي چشم داره ميگه حدود9-8 سالش من بزرگتر از اون تو جايي نديدم تو سايتها هم 10 سال رو ميگن البته با شرايط نگهداري بهتر حتما" عمر بيشتري هم ميكنه. در ضمن دمش گرم اون دوستي كه 17 سال از يه ماهي نگهداري كرده. ممنون موفق باشيد
شاید جاش اینجا نباشه اما آروانای فرهاد 12 سالشه در ضمن سرچی که من کردم آروانا بین 20 تا 25 سال عمر میکنه و باز شرایط و دما و آب و تغذیه خیلی زیاد دخیل هست و سایز هم باز برمیگرده به این موارد و نژاد ماهی.موفق باشید
سلام جناب محمدی نباید تایپهای قدیمی رو باز میکردم تو نکاه کردن به تایپهام چشمم بهش خورد گفتم بهش اشاره کنم عجب آروانای زیبایی دارید چقدر طلا خالص کار شده توش که انقدر برق میزنه وزن کردی برادر چقدرم شبیه این آروانا منه نمکنه از یه مادرن اصلن نکنه اینا دو قلون بسیار لذت بردم امیدوارنم این آروانا 10000 سال عمر کنه ...نه محمدی جان
مگه شما خودت این اروانا رو نخریدی ؟سلام جناب محمدی نباید تایپهای قدیمی رو باز میکردم تو نکاه کردن به تایپهام چشمم بهش خورد گفتم بهش اشاره کنم عجب آروانای زیبایی دارید چقدر طلا خالص کار شده توش که انقدر برق میزنه وزن کردی برادر چقدرم شبیه این آروانا منه نمکنه از یه مادرن اصلن نکنه اینا دو قلون بسیار لذت بردم امیدوارنم این آروانا 10000 سال عمر کنه ...نه محمدی جان![]()
خیلی ماهیه زیبا و با ابهتیه عکس جدید هم لطفا بزار تا ما هم از دیدنش لذت ببریم
درود بر شما تايپك قديمي است دوست من شما مي تونيد عكس هاش رو تو تايپك آقا مجتبي ببينيد
http://www.parsipet.ir/thread24041.html
ماهی قشنگیه . روزی که از فلاور خسته شدم ( که اون روز هیچ وقت نمیاد ) حتما میرم سراغ آروانا....![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.