ایشالا که همیشه موفق باشید.اکواریوم قشنگی داری. و قشنگ تر از اون ماهی هاتون![]()
ایشالا که همیشه موفق باشید.اکواریوم قشنگی داری. و قشنگ تر از اون ماهی هاتون![]()
سلام آقا دانیال .تبریک واقعا ماهیها ی فوق العادهای داری .من هم از طرفدارهای ماهیهای تانگانیکا هستم .
آقا دانیال از کجا می تونم کالوس تهیه کنم
سلام دوست عزيز تا حدي كه من ميدونم تا به حال توسط وارد كننده رسمي وارد بازار ايران نشده ولي ما با چنتا از دوستا تصميم داريم با همكاري وارد كننده خاص يه سري ماهي خاص افريقايي بياريم كه در صورت اوردن حتما اطلاع ميدم
ممنون...
سلام بسیار زیبا بود لذت بردم
موفق باشید![]()
سلام به دوست عزيزم اينها چالينوكروميس پوپليني هستن ، ممنون از توجهتون ....
سلام دانیال خان چه عجب ما یک علاقه مند به ماهی به جز دیسکس دیدیم خخخخ
دانیال جان از موری ها یا فرونتزا ها تا حالا تکثیر داشتی ؟
من دنبال تکثیرش نرفتم اما شنیدم موری از نظر بچه اصلا صرف اقتصادی نداره و فرونتزا هم قابل تکثیر نیست که به نظر من همش دروغه
اگر اطلاعاتی ازش داری حتما بزار
عکس از پدر و مادر دبوسی هم بزار
در مورد غذا هم اگر میشه به صورت کامل بگو شنبه چی میدی یک شنبه چی میدی چند وعده هر وعده چی و ...
سلام اقا حسام من تا به حال چند مرحله نگهداري فرانتوزا داشتم ولي چون يكم دير بالغ ميشن تا به حال به مرحله بلوغ نرسوندمسلام دانیال خان چه عجب ما یک علاقه مند به ماهی به جز دیسکس دیدیم خخخخ
دانیال جان از موری ها یا فرونتزا ها تا حالا تکثیر داشتی ؟
من دنبال تکثیرش نرفتم اما شنیدم موری از نظر بچه اصلا صرف اقتصادی نداره و فرونتزا هم قابل تکثیر نیست که به نظر من همش دروغه
اگر اطلاعاتی ازش داری حتما بزار
عکس از پدر و مادر دبوسی هم بزار
در مورد غذا هم اگر میشه به صورت کامل بگو شنبه چی میدی یک شنبه چی میدی چند وعده هر وعده چی و ...
از موري تكثير داشتم ولي در حد چند تا دونه بهتون اطمينان ميدم صرف اقتصادي نداره ولي واقعا مايه دلخوشيه
عكس چشم اولين فرصت در مورد تغذيه هر چيزي بجز بيومار و دل اكثرا پايه گياهي و. اب سيفون ٢٠ درصد هفتگي
من در خدمتتونم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.