بسیار عالی زیبا و حساب شده ما که لذت بردیم انشاالله که حسابی گیاهاش بزرگ بشن و با دیدنش همیشه لبخند تو لب شما بشینه.
بسیار عالی زیبا و حساب شده ما که لذت بردیم انشاالله که حسابی گیاهاش بزرگ بشن و با دیدنش همیشه لبخند تو لب شما بشینه.
سلام عليرضاي عزيز
تانك گياهي زيبايي داريد عكسهاي زيبايي هم گرفتيد فقط بقول دوستان يه مدت طول ميكشه تا خوب پر شه و جنگلي بشه برا خودش . موفق باشيد![]()
سلام دوستان
چندتا عکس دیگه :
روز اول 92.08.03
هفته اول 92.08.10
هفته دوم 92.08.17
![]()
جلبک مویی هم متاسفانه داره رشد میکنه که برای مقابله حذف فیزیکی و اضافه کردن تزریق co2 و قطع کردن کود آهن رو به کار بردم
دوستانی که تجربه دارن آیا تترای نئون آبی در تانک بچه هاش میمونن یا تکثیر نمیشه این ماهی در تانک ؟
این نئون شکمش پره و فکر کنم در چند روز آینده خالیش کنه :
جلبک خوار سیامی
کت اتو ( کت صفره )
نئون مشکی ها و 11 تا از نئون آبی ها رو گرفتم چون رازبوراها و رامینوزها به صورت دسته جمعی حرکت میکردن اینها میومدن وسط راه یه جا وایمیستادن و مانع حرکت زیبای دسته جمعی ماهیای دیگه میشدن (برای من این صحنه خیلی جذابه )
سلام علی جان
خوبی عزیز
راستش من تو شناسایی ماهی های آب شیرین خیلی آمتورم ولی مطمئنی اون عکس آخریه کت فیش اتو هستش؟
یعنی otocinclus affinis ؟
من هرچی کت فیش اتو دیدم شبیه این نیستن !
سلام صادق جان
ممنون به لطف شما
من از اتو بودنش مطمئن نیستم فروشنده گفت کت اتو هستش ولی کت سفره ایش رو مطمئنم اینم لینکش :
http://www.parsipet.ir/thread9976.html
اینها هم ماهیای خودم هستن :
![]()
سلام
دوست من تترا ها هم مثل بقیه ماهیهای آب شیرین تکثیر میشن اما باید چند شرایطش ایده آل رو براشون بوجو بیارید .
سعی کنید تا حد امکان تعداد گیاه های تانکتون رو افزایش بدین . فرقی نمیکنه طبیعی یا مصنوعی ، چیزی ک مهمه اینه ک تتراها علاقه زیادی دارن ک موقع رهاسازی تخمها ، بین گیاها باشن . تعداد بالای گیاه ، باعث میشه ک ماده همه ی تخمهاشو رها کنه .
نکته دیگه این ک ، تتراها خیلی علاقه دارن تخمهاشون رو بخورن ، واسه جلوگیری از این کار هم ، بهتره ک از قفس توری استفاده کنید تا ب تخمها دسترسی نداشته باشن .
راستی ، تعداد نر و ماده هاتون رو هم اگه امکانش هست بفرمایید .
این نظر من بود ، شاید بقیه دوستان نظری متفاوت داشته باشن . اما اینهایی ک گفتم مهمترین عوامل لازم برای تکثیر تتراهاس . ( ب خصوص گیاه )
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)