ماهیهای مهاجم اگه سایز کوچک خریداری بشن و تو تانک بزرگ بشن و جزو آخرین ماهی باشه که تانک معرفی بشه از حالت تهاجمیشون نسبت به بقیه ماهیها کم میشه تا اینکه سایز بزرگش خریداری بشه و مخصوصاً اولین ماهی باشه که میاد تو آکواریوم
ماهیهای مهاجم اگه سایز کوچک خریداری بشن و تو تانک بزرگ بشن و جزو آخرین ماهی باشه که تانک معرفی بشه از حالت تهاجمیشون نسبت به بقیه ماهیها کم میشه تا اینکه سایز بزرگش خریداری بشه و مخصوصاً اولین ماهی باشه که میاد تو آکواریوم
منظورم این بود فقظ متخصص در باره دلقک هم مثل نوار مسی و اپل هست؟؟؟
دوست عزیز رفتار ماهیها همیشه در آکواریوم های مختلف مثل هم نیست ممکنه این ماهی در یه آکواریوم ماهی نسبتاً آرومی باشه ممکنه در یه آکواریوم دیگه به هیچ جراح دیگه ای رحم نکنه !
ولی در کل همونطور که آقای بهمنش گفتند این ماهی برای نگهداری با جراححهای دیگه گذینه مناسبی نیست
بدون شرح...............
![]()
اوه جداً متاسف شدم
ولی لااقل وجدانت راحته که زحمتت رو کشیدی تا کمکش کنی
به هر حال به نظر من در اولین فرصت مولتی ویتامین رو بگیر!
uv هم بگیری خالی از لطف نیست
موفق باشید
خیلی حیف شدان شالله بقیه ماهیاتون سر حال میمونن! این فکنم همون بیماری زخم بدن بود!
سلام
من از دست این اک دیوانه شدم اصن می خوام جمعش کنم دیوانه کرده منو
دیروز 300 لیتر اب عوض کردم الان در کمال نا باوری نتیرات 80 هست
اخه چرا؟؟؟؟
سلام محمد جان
قرار شد تو کار آب شور صبر زیادی داشته باشید
خیلی از دوستان بودن که اوایل راه اندازی میخاستن جمع کنن ولی الان با مقداری حوصله اکواریم های بسیار زیبایی دارن
Ats رو راه انداختی؟
ویرایش توسط محمد صادق بهمنش : 16th December 2013 در ساعت 01:05 AM
محمد جان نا امید نشو من که به نظرم تستر مشکلی داره در هر صورت اگه به نظر خودت شرایط آب خوبه از لحاظ نیترات یه چند ماهی رو مرتب هر ماه 20-30 لیتر تعویض آب کن مرجان هم اضافه نکن بعد چند ماه با یه تستر دیگه تست بزن اگه پایین بود اون موقع اقدام کن!
این لینک رو هم مطالعه کن ببین همینجوری تست میزنی!؟
http://www.parsipet.ir/thread16785.html
مرسی ولی دیگه برام غیر منطقی شده قبل تعویض بود مثلا 90 وقتی بیشتر نصف اب رو تعویض کردم بازم شده 80
اخه چرا...................
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.