سلام مهدی آقا
من تو تانکم دو تا از این پادها به ماندارینم چسبیده بودن که کاملاً با این پادهای تو رف متفاوت هستن و فکر کنم به نوعشون با هم فرق داره
این پادهای رف آقا بهنام
این هم عکس پادهایی که من از ماندارین جدا کردم که بهشون میگن ایزو پاد
پادهای تو رف نباید خطر داشته باشن ولی ایزو پادها به بدن ماهیهی میچسبن و ازشون تغذیه میکنن
این انگلی که شما از بدن ماهی جدا کردین بله تفاوت داره و در بیشتر مواقع ازسنگهایه تازه منتقل شده به اکواریوم به ماهی منتقل میشه
ولی پادها هم با بزرگ شدنشون دردسر درست میکنن برایه ماهی و این مطلب رو از منبع موثقی گفتم و از رویه شکل و ظاهرش نیست
دوستان امروز شوری اب رو اندازه گرفتم دیدم حسابی اومده پایین در دمای 25.7 روی 1.017 بود حالا باید برم نمک بخرم شوری رو بیارم بالا من هر وقت میخوام یرم ریف بخرم یه مشکلی
تو اک برام پیش میاد.تو خونه حدود یک کیلو داشتم ریختم تو اب ro برای اولین بار سیفون کنم تا فردا یا پس فردا برم نمک بخرم.راستی اگه بخوام شوری رو بیارم بالا مثل سیفون اقدام کنم
یا راه دیگه ای هست؟
اگه میخاید سیفون هم کرده باشید
بستگی به جحم تانکتون یه مقدر آب با شوری بیشتر از حد ( به مقداری که نیاز هست) رو درست می کنید بعد سیفون می کنید و آب جدید رو به آرامی به سامپتون اضافه می کنید
ولی یدفه شوری رو خیلی بالا نبرید کم کم و در چند مرحله این کار رو بکنید
اگه هم نمیخاید هر سری سیفون کنید، آب رو خارج کنید بعد همون رو برسونید به شوری بیش از حد و از سامپ برش گردونید به تانکتون
ویرایش توسط محمد صادق بهمنش : 22nd November 2013 در ساعت 10:26 PM
با سلام به همه دوستان اول که من دیروز با سیفون کردن و به دستور محمد عزیز که گفتن شوری رو یواش یواش بالا ببر شوری رو به 1.018 رسوندم و بقیه اش هم به مرور زمان بالا می برم
و حالا چند سوال ببخشید این رف ما شده دردسر متوجه شدم داخل رف یه لکه هایی به وجود امده به رنگ قرمز می خواستم ببینم اینها مشکلی نداره این هم عکس انها لطفا من رو راهنمایی کنید.
![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)