به به .. خیلی خوبه که خانومها هم دارند وارد عرصه اکواریوم داری میشند..
تبریک میگم مهرانه خانوم ..
به به .. خیلی خوبه که خانومها هم دارند وارد عرصه اکواریوم داری میشند..
تبریک میگم مهرانه خانوم ..
بذا اول واست یه woow سه بعدی برم بعد :دی
WOOOOOOOOOOOOOW
ترکوندیا مهرانه
خیلی خیلی ناز شده ایراد چیه؟؟به نظر من که عالیه![]()
ببخشید مهرانه خانم یه سوال دیگه آیا مجسمه های دیگه ای هم اونجا میخواهید اضافه کنید؟![]()
کلا فامیلها اخلاقشوت اینجوریه ما که پسریم تا میان می بینن می گن چه حوصله ای داری بچه برو سر کار وزندگیت ماهی بازی شد کار!!!!!!
دخترها هم که یجور دیگه باید حرف بشنون
اشکال که خداییش نداره فقط می شه توصیه هایی برای بهبودش کرد
يه فايتر خوشگل و يه جفت مولي بالن دارم با يه حلزون سيب:اینا رو که دارین
تترا نئون مشكي ، رازبورا ، گوپي فانتزي ، رامينوس و كت فيش و يه جفت پلاتي:اینارو هم که می خواید اضافه کنید
گورامی هم که از قلم افتاده اگه خواستی منم می تونم بیام بیفتم تو تانکت تعارف نکن
تانک شما67 لیتر اب می گیره پس باید تا نسبت رعایت بشه
نگهداری تترا,رامینوس و رازبورا توگله زیبایی بیشتری داره پس می تونید به جای سه گزینه یکیشو انتخاب کنید ولی تعداد بیشتر
به جای کت فیش هم می تونید از دوتا کوریدوراس(زحمت کشهای واقعی)و یک جلبک خوار استفاده کنید
در کل می تونید ماهی با تعداد بالا نگهداری کنید ولی این کار زحمتتون رو بیشتر می کنه بخاطر اینکه کیفیت اب نیاد پایین مقدار سیفون رو باید بیشتر انجام بدین البته به نظر فعلا ماهی اضافه نکنید تا سیکلتون کامل بشه بعد اقدام به خرید ماهی کنید
راستی تصفیه چی استفاده می کنید ؟
خيلي ممنون
داشتن آكواريوم و ماهي واقعا لذت بخشه
فقط دردسر راه اندازيش خلي خسته كننده است
ممنون خانمي
نه هنوز تا عالي شدن و تركوندن خيلي راه هست.
هوووووووووو يه عالمه كار داره
بله چرا كه نه
اگه يه مجسمه ي اين شكليپيدا كنم حتما ميگذارم
مبارک باشه
مهرانه خانم امیدوارم که به زودی کامل بشه و وقتی که جلوی اون میشینید خستگی از تن شما دربره.
وقت یه نصیحت برادرانه اکواریوم تنها مورد که باید در ان داشته باشید صبر و حوصله است عجله در هیچ کاری نکنید
چون جز پشیمانی چیزی نداره.
راستی اگه به نظر من اکواریوم رو خالی کنی توش مجسمه بزاری بچه ها بیشتر خوششون میاد نظر بیشتری
در مورد اون میدن تا خود اکواریوم.![]()
پس اينجوري كه شما ميگين بايد قيد چند تا ماهي ها رو بزنم. حيفه ها. آخه خوشگلن
اوكي. پس به غير از فايتر، يه جفت مولي بالن و حلزون سيب كه دارم، يه جفت گوپي،*دو تا كوريدوراس يه جلبك خوار و و 5 تا تترا نئون هم ميگيرم
اين تعداد ماهي كه اشكالي نداره؟
نه فعلا قصد خريد ماهي رو ندارم. عجله اي هم ندارم
تصويه هم اگه منظورتون فيلتر هست يه فيلتر هنگ آن دارم
مهرانه خانم سلام
الان بیشتر مراحل رو دارین طی می کنین و فقط یه فکری هم درباره سیستم نور اک کنین. ماهی رو هم دیگه باید کم کم اضافه . پارسا حق نظری
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)