سلام دوست گرامی
اگر امکان داره شماره تماس یا ادرس فروشگاه رو برام ارسال کنین . من تعدادی ماهی و شقایق میخوام و ساکن اصفهان هم هستم.
با تشکر
سلام دوست گرامی
اگر امکان داره شماره تماس یا ادرس فروشگاه رو برام ارسال کنین . من تعدادی ماهی و شقایق میخوام و ساکن اصفهان هم هستم.
با تشکر
سرکاریه ُ؟پس چرا هیچ اثری از فروشنده نیست![]()
سلام:
آقا پس این لیست قیمت و نوع موجودات چی شد؟آخه ظاهرا زده بودید بار جدید رسیده!!!!!
سلام
لطفا قیمت ها رو هم اعلام بفرمایید
با عرض سلام مجدد خدمت همه سروران گرامی
دوستان عزیز به دلیل ایجاد مجدد ابهاماتی برای بعضی از افرادی که قصد خرید داشتند لازم دیدم که چند مورد را به صورت واضح و صریح بیان کنم که انشاالله پس از این هیچ دوستی دچار شک و شبه نشود و خدایی ناخواسته هم از دست بنده دلگیر.
1-تخفیف ها شامل هیچ کدام از ماهیها نمی شوند.
2-خریدهای بیشتر از 100000 تومان شامل 5 درصد تخفیف می شوند./خریدهای بیشتر از 200000 تومان شامل 7 درصد تخفیف می شوند./خریدهای بیشتر از 300000 تومان شامل 10 درصد تخفیف می شوند.
3-به سفارشهای کمتر از 100000 تومان، معادل 10 درصد کل مبلغ خرید هزینه، به عنوان کرایه حمل بین شهری افزوده می شود اما کرایه حمل بین شهری برای کلیه سفارشهای بیشتر از 100000 تومان به صورت مجانی در نظر گرفته می شود!
4-زمان تحویل بار حداقل 3 روز و حداکثر 7 روز پس از پرداخت کامل مبلغ سفارش می باشد.
5-و اما دوستانی که به هر دلیل مایل به پرداخت کل مبلغ سفارششون به صورت یکجا نیستند، انجام گرفتن این امر در صورت قبول شروط ذیل ممکن است:
الف-این روش فقط برای دوستانی قابل اجرا می باشد که شخصا برای دریافت سفارششون مراجعه می کنند.
ب-این روش فقط برای سفارش های بیشتر از 200000 تومان قابل اجرا می باشد.
ج-روش پرداخت بدین نحو است که حداقل نصف مبلغ به صورت پیش پرداخت اخذ میگردد و مابقی مبلع به صورت کامل، یکجا و طی یک مرحله در هنگام تحویل بار باید مستردد شود.
د-هیچ نمونه چک، وثیقه و یا اوراق بهاداری قابل قبول نیست و کلیه معاملات فقط و فقط با پول نقد انجام می پذیرند و البته مشتریان عمده نیز از این امر مستثنی نخواهند بود.
ه-در صورتی که دوستی به هر دلیل از پرداخت مابقی مبلغ سفارش خود امتناع ورزد و یا قصد کنسل کردن حتی یک مورد از سفارش خود را در زمان پرداخت مابقی مبلغ سفارش داشته باشد، تمامی مبلغی که در ابتدا و یا طی مراحل دیگر پرداخت نموده است به عنوان جریمه و جبران ضرر ضبط خواهد شد و علاوه بر آن هیچ کالا و یا آبزیی به ایشان تحویل داده نخواهد شد.
امیدوارم که شما سروران و دوستان عزیز سخنان و شروط بنده را حمل بر بی نزاکتی و یا جسارت ندانید و در صورت چنین برداشتی نیز بنده پیشاپیش از یکایک شما بزرگواران کمال عذرخواهی را بجا می آورم.
موفق و سربلند باشید.ارادتمند شما میرزایی
فروش فوق العاده سفره ماهی، مارماهی،جراح دم زرد بزرگ، جراح دم قیچی بزرگ و شقایق موکتی
سفره ماهی 85000 تومان
مارماهی 90000 تومان
جراح دم زرد بزرگ 70000 تومان
جراح دم قیچی بزرگ 90000 تومان
شقایق موکتی 20000 تومان
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)