خوشحالم جیگر ما حال اومده![]()
خوشحالم جیگر ما حال اومده![]()
من دیر رسیدم خوشحالم که حالش خوب شده
اگه باز دوباره تب کرد کف دست و پاهاش(همون پاستیلای معروف)یه حوله که با آب سرد نمدار شده بذار کف پاهاش 5 دقیقه بمونه یه 10 دقیقه بردار 3 بار اینکارو انجام بده تبشون پایین میاد اگه بازم ادامه داشت یه کم رو شکمشم بذار
گربه ی قبلیم یه دفعه اینجوری شد از دکترش پرسیدم اینو گفت
سلام دوستان خوب پارسی پتی من
این یک اطلاعیه و نوعی خواهش هس
مدت زیادی نیست شما عزیزان رو می شناسم و از همراهی ها و دلگرمی ها و مطالب خوبتون دوستانه استفاده می کنم. و الان فقط یک خواهش دارم.
پانی یه مریضی پوستی ناشناخته گرفته و داره درمان میشه
دیگه زیبا نیست و به نظر خیلی ترسناک شده. پوست بالای سرش کاملا داغون شده برای همین دکتر کچلش کرده
خدا شاهده خیلی درد می کشم و خیلی ناراحتم.
از شما دوستان خواهش می کنم واقعا خواهش می کنم براش دعا کنید تا خوب بشه و همون مالتیز زیبائی بشه که همه قربون صدقش می رفتن
با تشکر از شما دوستان خوبم
هیوا رحیم پور
ویرایش توسط sepideh : 5th December 2012 در ساعت 09:55 PM
عزیزم نگران نباش حتمن خوب میشه در ضمن پانی به هر شکلی باشه من یکی براش میمیرم از ته دل دعا میکنم زود خوب بشه نگران نباش
وایییییی خیلی ناراحت شدم،میدونم چقدر دردناک و سخته...
ولی من میدونم و ایمان دارم که خوب میشه،مطمئنمممم
ایشالا هرچی زود تر خوب میشه و با اون عکسای قشنگش میاد،پانی هر جوری که باشه ما ها دوسش داریم.
برای هر کسی ممکنه که پیش بیاد،ایشالا که خوبه خوب میشه.
پیش دکترای دیگه هم بردین ببینین اونا چی میگن؟ شاید اینجوری نباشه.
واااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااای خدای من چرا آخه ، خیلی خیلی ناراحت شدم
انشالله هرچه زودتر صحیح و سالم بشه ، اما اینو خاطرتون باشه که میدونم انشالله که هست ، حتی اگه زشتم بشه ؛ زشترین حیون دنیا شما بهترین و زیباترین صاحبش هستید و خواهید بود .
از خدای متعال درخواست می کنم که هرچه زودتر این دوست خوبمون به آغوش گرم و نرم شما برگرده .
امیدوارم از روز بهتر بشه ، خبر روز ب روزش رو بدین تا با روند بحبودیش ماهم سهیم باشیم .
روز خوبی داشته باشید
منتظر خبرهای خوش شما هستیم
یاحق
هیچ نگران نباش دوست عزیز
این بیماری یا براثر انگله یا قارچ که هر دو صورت با نمونه برداری قابل درمانه
وقتی درمانش تمام شد موهایی که بیرون میاد خیلی خوشرنگتر و با جلای بیشتره
اینکه شما نگران حالش هستید جای تقدیر داره ولی زیاد سخت نگیرید این مشکل خیلی جزئیه و راحت برطرف میشه
موفق و پیروز باشید
ارادتمند علی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)