آیا میشه واسه ورودی آب اورفلو از پایین یا از وسط جای روی شیشه برش داد یا قانونی وجود داره که فقط باید از بالا آب سریز بشه تویه اورفلو ؟!
ممنون از راهنماییتون
آیا میشه واسه ورودی آب اورفلو از پایین یا از وسط جای روی شیشه برش داد یا قانونی وجود داره که فقط باید از بالا آب سریز بشه تویه اورفلو ؟!
ممنون از راهنماییتون
اگه از پایین بگیرید وقتی برق میره کل آب تانکتون خالی میشه ! (البته اگه حالت عادی بتونی تنظیمش کنی که آب تو تانک تو یه سطح خاص بمونه!!!)
ویرایش توسط محمد صادق بهمنش : 11th August 2013 در ساعت 04:20 AM
حالت رایج
گزینه ساخت من برای اروفلو - اینطوری فضولات و پسمونده غذاتویه اروفلو جمع میشه و با سیفون از ته اروفلو خارج میشه
تشکر از راهنمایی
من اکواریومم 45 سانت ارتفاع داره و 40 سانت اب گیری میشه واسه اورفلو شیشه چند سانت باید بگییرم؟؟ 37 سانت خوبه؟
اگه اورفلو رو همون 40 سانت بگیرم مشکلی نداره؟؟ کلا واسه 40 سانت اورفلو باید چند سانت باشه؟؟؟
پس همون 40 سانت میگیرم ...چون یکی از دوستام گفت 37 بگیر به نظرم 37 کوتاه بود واسه همین گفتم از شما کمک بگیرم ...خیلی ممنون لطف کردین...من خیلی سوال دارم فکر کنم اخر سر کلافه میشینیه دنیا تشکر ....گزینه thanks رو هم میزنم
خوش حال میشم کمکی کرده باشم بازم این بخش رو مطالعه کنین تا نکات بیشتری دستتون بیاد تو ساخت اور فلو
http://www.parsipet.ir/thread10287.html
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.