سلام
شما سوال جدی پرسیدی من هم جدی جوابت را دادم ... اگر می دونستم که میخوای مسخره ام کنی نمی گفتم .........یک کار تحقیقاتی داریم انجام میدیمدر مورد پرورش جوجه گوشتی و با مراکز بسیاری مکاتبه داریم حالا شما میخوای باور کن میخوای باور نکن گفتیم بعد یه عمری یکی پیدا شد سوال جدی تری بپرسه.:smile (244):... ها.....:smile (99):
تمام طوطی ها اگر خوب تربیت بشوند می تونند دوری صاحبشون را تحمل کنند اگر می بینید طوطی های دوستان به هر دلیلی پرکن میشن به این دلیل است که ما ایرانی ها بلد نیستیم که حد وسط را رعایت کنیم ... ( البته همه بلندند به جز من این که دارم میگم منظورم خودم هستم پس فردا یه عده نگن که به ما گفتی بلد نیستیم طوطی تربیت کنیم)
اگر طوطی خوب و اجتماعی تربیت شده باشه از اینکه یک یا دو روز یا حتی یک هفته یا بیشتر در کنار کسی غیر صاحب خودش هم باشه دچار مشکل نمیشه ...حالا فرقی نمی کنه که چه طوطی باشه .... حساس ترین طوطی ها به پرکنی خانواده کاکاتو ها هستند...... اکلکتوس مقام اول را در این مورد نداره ... به هر حال هر طوطی اگر دچار تنش بشه می تونه این مشکل براش پیش بیاد اگر هم خوب تربیت نشده باشه مستعد تر میشه .... حالا اگر بتونید یک طوطی اکلکتوس کم سن و سال پیدا کنید که دیگه محشر میشه .... کلا تمام طوطی ها برای تربیت شدن باید زیر دوسال سن داشته باشند - البته این قانون برای کشور ماست که تربیت کننده حیوان و پرنده ندارم وگرنه تربیت کنندگان طوطی ها براشون فرقی نمی کنه که طوطی چه سنی داشته باشه .... به راحتی یک طوطی سن بالا را - منظور طوطی هایی است که بیشتر از دوسال دارند - با بهره گیری از قوانین رفتار شناسی و روانشناسی حیوانات تربیت می کنند (یادمون باشه که پرکنی ده تا عامل داره و تنها یکی از این ده عامل ناشی از سوء رفتار با پرنده هست)
پس اینکه طوطی شما بتونه دوری شما را تحمل کنه یا خیر به خود شما بستگی داره .... :smile (137):
موفق باشید :smile (111):