ممنون براتون درستش کردم . نه لوچ به گیاه صدمه نمیزنه اما چون پوزه محکمی داره برای دنبال
غذا گشتن تمام بستر رو بهم میریزه . باعث بیرون اومدن گیاه و تکون خوردن ریشه میشه..
با سلام
من ندیدم لوچ به گیاه ها آسیب برسونه ولی در کل یه ماهی بزرگه برای آکواریوم گیاهی هست . فکر کنم کوریدوراس بهتر باشه مخصوصا پاندا یا فلفلیش، لوچ نواری هم حرکات زیبایی داره که واقعا آکواریوم رو مرموز میکنه
آنجل هم من پیشنهاد نمیکنم چون باز اونم بزرگه
بیشتر سعی کن از تترا ها و باربهای کوچیک استفاده کنی رنبو ها هم خیلی زیبا هستند
پلاتی دم مشکی باکس هم تو گله خیلی جلا میده
همین که دارم برات میگم خودم وسوسه میشم یه تانک درست کنم
موفق باشی
با سلام
من ندیدم لوچ به گیاه ها آسیب برسونه ولی در کل یه ماهی بزرگه برای آکواریوم گیاهی هست . فکر کنم کوریدوراس بهتر باشه مخصوصا پاندا یا فلفلیش، لوچ نواری هم حرکات زیبایی داره که واقعا آکواریوم رو مرموز میکنه
آنجل هم من پیشنهاد نمیکنم چون باز اونم بزرگه
بیشتر سعی کن از تترا ها و باربهای کوچیک استفاده کنی رنبو ها هم خیلی زیبا هستند
پلاتی دم مشکی باکس هم تو گله خیلی جلا میده
همین که دارم برات میگم خودم وسوسه میشم یه تانک درست کنم
موفق باشی
ولی من بار ها و بار ها دیدم که لوچ بزرگ جثه و بالغ شن ها و کود ها رو جابجا میکنه و ریشه گیاهان ظریف رو هم از داخل شن میکشه بیرون
سلام دوستان
لوچ های دلقک و کماندو و پاکستانی تا وقتی که کوچک هستن از پسماندهای غذایی و حلزونها تغذیه میکنن ولی زمانی که بزرگ بشن و غذای کافی گیرشون نیاد به گیاها آسیب میزنن . توی یه مغازه آکواریومی چند تا لوچ دلقک 8 تا 10 سانتی رو برای فروش گذاشته بود که چند تا گیاه سیبی هم اونجا کاشته بود . تمام گیاهها رو تکه تکه کرده بودن چون صاحب مغازه براشون غذا نریخته بود
دوستان خوبم آقا حامد و آقای آژیده درست گفتن
لوچ بزرگ جثه - بستر رو بهم میریزه و گیاهارو خراب میکنه
ممنون از نظرات دوستان
الان دوتالوچ دلقک دارم که خیلی وقته دارمشون و الان حدود 12 سانتی میشن .
پس بدرد تانک گیاهی نمیخورن
.قیمت گیاهان رو میخواستم .نمی دونستم جاش کجاست اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
درسته باید از لوچهای کوچک استفاده کنی
در مورد خرید گیاه اگر از بازارچه میخوای خرید کنی اینجا پست درخواست گیاهایی که میخوای بنویس :
http://www.parsipet.ir/forum212-3.html
من هم با نظرت موافقم
خودم دیدم که لوچها چجوری با دهنشون سنگ ریزه هارو جابجا می کنن، یه دونه داشتم که تو یه کوزه سوراخدار لونه میکرد و دوروبره اونجارو حفاری می کرد
لوچ آبی هم که اصلا مثل بیل مکانیکی میمونه
سلام دوستان، بلک گوست ( 15 سانتی) به گیاه کاری داره؟
با سلام خدمت دوستان و اساتید
دوستان به نظر شما این ماهی ینی red lizard catfish برای تانک گیاهی مناسبه؟؟؟؟؟؟ یا حتی میتونه جایگزین کت اتو باشه؟؟؟؟؟؟
اگه حتی فکر میکنین کوچیکترین آسیبی میرسونه بگین
![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.