آتنا خانوم بهتون تبریـــــــک میگم. خیییییییییییییییلی فلفل جان با مزه شده. امیدوارم خاطرات خوب و خوشی رو در کنار هم بیادگار بذارید!
آتنا خانوم بهتون تبریـــــــک میگم. خیییییییییییییییلی فلفل جان با مزه شده. امیدوارم خاطرات خوب و خوشی رو در کنار هم بیادگار بذارید!
با سلام خیلی با نمکه فلفل...
من خیلی دوست دارم در کنار عروس هام یه ملنگو داشته باشم... ایا جسه ملنگو از عروس خیلی بزرگتر است ایا خیلی سر و صدا یا به اصطلاح جیغ میکشن ؟ ممنون میشم کمک کنید
با سلام منلگوی بسیار زیبایی دارید.از دیدن عکساش واقعا لذت بردم
سلام ممنون....
من تا حالا عروس نداشتم و نمیدونم با ملنگو کنار میان یا نه،جثه ی ملنگو کمی درشت تر از عروسه.ونطوری که از بعضی از دوستان شنیدم ظاهرا خیلی ملنگوها جیغ میزنن اما فلفل کلا سایلنتهولی تا دلتون بخواد شیطونه بخواد شیطونه و بعضی وقتا واقعا دیونم میکنه
![]()
سلاااااام.... ما چندروزی رفته بودیم شمال و امروز برگشتیم و از اونجاییکه فلفل خیلیییییییی شیطون شده هیچکس حاضر نشد نگهش داره و خودمم ترسیدم بذارمش پیش کسی بچم افسرده بشه و خلاصه فلفلم با ما همسفر شد..... فکر کنم کلی بهش خوش گذشته چون خیلی سرحال تر شده... تو راه همش از پنجره بیرونو نگاه میکرد و بطرز عجیبی آروم شده بود(البته فقط تو راه)![]()
فکر کنم فلفل هرچی میخوره میره تو دمش!!!اینقدر رشد کرده اذییتش نمیکنه؟!
![]()
هروقت کار بدی میکنه و دعواش میکنم اینجوری نگام میکمه،منم دلم براش میسوزه و اینقدر فشارش میدم و ماچش میکنم که شروع میکنه به غر زدن![]()
ماشالا آتنا جان
فلفل خیلی سرحال و زیبا و بلا شده
براش حتما صدقه بندازو اسفند دود کن
چه دمی هم داره، باهاش متر میکنه خونه رووو
ای جاننن چه قیافه مظلومیم میگیره به خودش. از طرف منم ببوسش فسقلیو![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.