سلام دوستان مگه شیریمپ آمونو میتونه بیرون از آبم بیاد ؟ چون 2 تا از شیریمپ آمونوهام از آکواریومم بیرون امدن یکیشون 3 متری آکواریومم خشک شده اون یکی 1 متری مگه میشه ؟
کسی دلیلشو میدونه چرا امدن بیرون اکواریوم؟![]()
سلام دوستان مگه شیریمپ آمونو میتونه بیرون از آبم بیاد ؟ چون 2 تا از شیریمپ آمونوهام از آکواریومم بیرون امدن یکیشون 3 متری آکواریومم خشک شده اون یکی 1 متری مگه میشه ؟
کسی دلیلشو میدونه چرا امدن بیرون اکواریوم؟![]()
سلام قبلا برای دوستان از جمله خود من اتفاق افتاده وقتی اب تانک زیادی پر باشه و روی اون هم چیزی نباشه میگو ها از میپرن بیرون
سلام دوستان .. بله میگو توانایی پریدن رو داره .. حتی راه رفتن ..
اما اون مسافت امکان نداره که 3 متر بتونه بره ..
من میگوی بادبزنی داشتم .. قشنگ از آب بیرون میومد اما برمیگشت تو آب ..
حالا شاید زیر پای کسی چسبیده تا اونجا رفته ..
من چندین بار تجربه بیرون پریدن این میگوها را داشتم
1- زمانی کیفیت آب مناسب نباشه مخصوصا سختی آب
2- زمانی که توی آب به آب کردنشون دقت نکردم و با عجله به تانک معرفی کردمشون
3- وقتی که استرس زیادی بهشون وارد شده بود - یک روز قرار بود 2 تا آز آمانوهارو صبح زود به یکی از دوستان بدم برای همین شب گرفتمشون و توی توری گذاشتمشون و توری را روی آب به گونهای که میگوها توی توری توی آکواریوم بودن ، صبح هر دوتاشون بیرون پریده بودن و تقریبا در فاصله 2 تا 3 متری از آکواریوم پیداشون کردم
اینها هم مثل باقی آبزیان وقتی از آب خارج میشن برای برگشتن به اب تقلا و جست و خیز میکنن و گاهی مقداری از آکواریوم دور میشن
بله دوست عزیز به علت داشتن جلبک تو اکواریومم از ضد جلبک استفاده میکنم فکر کنم از آب فرار می کردندوستان اتفاقات عجیبی داره میوفته حلزون کیلرم میره زیره بسترم که مانادو هست حلزونم چرا میره زیر بستر؟!
![]()
سلام علی جان، یکی از میگو هایی که بهم دادی کمرش سفید شده! این بیماریه یا اینکه تخم داره؟ و اینکه زنده زا هستن؟؟ کلا در مورد تکثیرشون یه توضیحاتی بدی ممنونت میشم!
شاید نژاد رد ریلی هست ..
میگو کمرش سفید نمیشه وقتی تخم داشته باشه .. شکمش حالت زرد رنگ پیدا میکنه که تخم ها کاملا مشهود هستند ..
رد چری هم نرها گاهی اوقات کمرشون کم رنگ تره..
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.