خوب حیوونا نسبت به صدای نا آشنا واکنش نشون می دن ام اازنزدیک فکرکنم باهم دوست بشن ... خوکچه من نسبت به خوکچه های دیگه سایلنت تره دیگه چی باشه صداش دربیاد این فقط یه نمونه عادی لالایی بود اگر عروساتون اون صدا موتوری اش رو بشون چکار می کنن![]()
عمو ها دایی ها خاله ها بشتابید برادر هپی وارد می شودپسر گلم ژولی (Joli) ایشون فرزند رشید عما خانوم و آقا کامبیز هستن فقط یکم تب داره که اونم دکتر[گفت خوب می شه بهش شربت داد و اینکه یک هفته دیگه حدودا می تونه با هپی آشنا بشه و کنار هم باشن مطب رو گذاشته بود روی سرش دکترو دستیاراش مونده بودن این چرا اینقدر وول می خوره اخرش هم شروع کرد به سوت زدن الانم اینقدر طفلکی خسته اس ولو شده البته یه نیم ساعتی استراحت کرد بعد ازش عکس انداختم مدیریت محترم می شه عنوان تاپیک رو بزارید پسرای خوشگلم Happy و Joli ژولی به معنی دوست داشتنی و خواستنی هست
![]()
چه خوش رنگه.ماشالله اخــــی ایشالا هر چه زودتر خوب بشه
ویرایش توسط nafiseh65 : 15th March 2013 در ساعت 11:20 AM
به به بلخره من تونستم عکس اینو ببینم خیلیم آقا و خوشگله
فقط یه چیزی اینا با هم دعوا نکنن؟من شنیدم دو تا نر با هم باشن دعوا میکنن
سوا سوا خونه دارن یا با هم هستن؟
زهرا جون فعلا که فقط از دور هم رو دیدن و قسمت خوشگل ماجرا اتفاق نیافتادهاما من شنیدم اگر یکی شون کوچیکتر باشه اون یکی ریاستش رو ثابت می کنه و باهم کنار میان بعدشم یکم دعوا کنن حوصله شون سر نره بهتره تا اینکه افسردگی بگیرن
فعلا باید یک هفته حدودا صبر کرد
خیلی خوشگله مریم جان-از طرف داییش یه بار بچلونش حسابی
راستی هپی هنوزم رئیسه یا تازه واردمون جاشو گرفت؟
ممنون دایی جون راستش هنوز ملاقات تاریخی بینشون صورت نگرفته اما حواسم هست اول هپی رو بغل کنم با چشماش تغقیبم می کنه![]()
پس حسابی دوستت داره و حواسش هست که بهش بیشتر باید برسی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.