سلام دوست عزیز.. این دفیوژر از نظر من 100 درصد خرابه .. مگه اینکه اینا جدید باشند و من تا حالا ندیده باشم.. اون نشتی داره..
از دوستان عزیز در مورد کپسول و مانومتر نظری ندارند عقربه که کار نمیکنه خرابه ببرم عوضش کنم؟
دوستان گرامی میخوام بستر تانک عوض کن به نظر شما برای زیر بستر کود آکوابیسیس جی بی ال و برای روی اون خاک بستر مانادو خوبه؟ اگه تصویر نمیزارم فعلا چون درگیرم و میخوام تصاویر زیبا تقدیم کنم
کود و بستر جی بی ال هر دو کیفیت خوب و امتحان پس داده ای هستند ..
نتلی و اوشن فری هم بد نیستند ..
red sea هم عالیه منتها قیمتش بالاست .. 4 لیتریش 210 تومنه..
حامد جان از شما یک دنیا ممنون هستم بابت همه راهنمایی ها دوستان هرچقدر منتظر میمونم چیزی نمیگن.... آقا حامد بی زحمت ولی این کودهای jbl گرفتم دیگه کودهای دیگه نیاز داره باز یا نه؟ چند وقت گیاه توی این کود راحت زندگی میکنه؟ من کود مایع هم که دارم و جدیدا کود آهن ریورتون گرفتم.....
علی جان موافقی اسم البوم شما رو به ای دی جدیدت تغییر بدم ؟
سلام مصطفی جان خوبی ؟ چرا داداش اگه اشکال نداره میشه همین اسم باشم من خیلی وقته هستم و قبلا هم اگه یادت باشه همین اسم بودم اما به دلیل این که سایت ریخت به هم همه چیز خراب شد من بیچاره باز شدم کاربر معمولی؟ اگه این اسم لازم دارید بگید...![]()
روی پاکتشون ذکر شده تا 3 سال .. مسلما 3 سال نیست.. ولی کودهای تقویتیحامد جان از شما یک دنیا ممنون هستم بابت همه راهنمایی ها دوستان هرچقدر منتظر میمونم چیزی نمیگن.... آقا حامد بی زحمت ولی این کودهای jbl گرفتم دیگه کودهای دیگه نیاز داره باز یا نه؟ چند وقت گیاه توی این کود راحت زندگی میکنه؟ من کود مایع هم که دارم و جدیدا کود آهن ریورتون گرفتم.....
وجود داره که میتونی بعد از 2 سال اونا رو توی بستر فروکنی و کودت رو احیا کنی..
کودهای مایع رو هم باید بریزید و حداقل ترینش یه کود چند عنصره هست به اسم مولتی معروفه..
یه دونه هم آهن.. کود مولتی برایت ول و سیچم بهترینهای موجود هستند ..
ارادت
شما هم موثر شدید دوست عزیز..
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.