البته به نظره من بهتره برای ریف عجله نکنید و بعد ازتهیه اکثر ماهیها به تهیه ریف بپردازید که هم اب جا افتاده باشه هم به راحتی بتونید با ماهی های تازه وارد رفتار کنید و دمارو بالا پایین و........ انجام بدین
البته به نظره من بهتره برای ریف عجله نکنید و بعد ازتهیه اکثر ماهیها به تهیه ریف بپردازید که هم اب جا افتاده باشه هم به راحتی بتونید با ماهی های تازه وارد رفتار کنید و دمارو بالا پایین و........ انجام بدین
سلام به همه دوستان من دو تا گیاه برای ریفریجیوم خریدم یه مویی ویه انگوری قرمز سوال که از دوستان دارم اینه که با توجه به ابعاد ریفریجیوم 80.50.55احتیاج به موج ساز داره من یه موج ساز 500seioدارم که اگر احتیاج نیست برش دارم و یه عکسم میزارم از لکه هایی که رویه یکی از لایوراکها زده میخواستم ببینم امکان داره ماشروم باشه و13 کیلو لایوراک هم اضافه کردم ممون![]()
رفیجیوم هاهی بالایه100لیتر موج ساز توصیه میشه داشته باشهسلام به همه دوستان من دو تا گیاه برای ریفریجیوم خریدم یه مویی ویه انگوری قرمز سوال که از دوستان دارم اینه که با توجه به ابعاد ریفریجیوم 80.50.55احتیاج به موج ساز داره من یه موج ساز 500seioدارم که اگر احتیاج نیست برش دارم و یه عکسم میزارم از لکه هایی که رویه یکی از لایوراکها زده میخواستم ببینم امکان داره ماشروم باشه ممون
عکستونم واضح نیست دقیقن چیه اگه یه عکس واضح تر بزارید بهتر میشه نظر داد
ممنون از نظرتون والا تو عکس گرفتن حرفه ای نیستم اگر تونستم عکس بهتری بگیرم حتما
تن ماهی جان . قرار نیست از اقیانوست عکس بذاری؟ قربون دستت . ی چندتا عکس بذار که غرق اقیانوست بشم
سلام
بابا دمت گرم عجب حجمی راه انداختی
من عاشق تانک با حجم فضاییم
ایشالا که آبش واست بچرخه
سلام دوست عزیز
تانکت خیلی دلنوازه
انشالله هرچه زودتر پر ریف و ماهی بشه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.