سلام
دوستان من میخوام ی تانک واسه تکثیر درست کنم. با توجه به صحبت اساتید فکر کنم 50*50*50 بهترین سایز باشه.
میخوام بدونم که میتونم از شیشه 4 میل استفاده کنم یا حتما باید 6 میل باشه. نیاز به پل کف و رو هم هست یا بدون پل مشکلی نداره.
پیشنهادتون واسه چسب چیه؟ Afix دارم که روش نوشته آنتی باکتری.
سپاس.
سلام:
دوست عزیز چند تا نکته:
1-شما چون عرض تانکتون 50 میشه باید حتماً از پل استفاده کنید
2-می تونید عرض رو به 40 سانت کاهش داده اما طول رو 10 سانت بیشتر کنید .
3-شیشه برای اطمینان 6 میل باشه(4 هم موردی نداره به اون صورت)چون تانک تکثیره و باید مطمئن باشه.اگر 4 میل باشه باید یه پل بالا و یه پل پائین بزنید حله.اما اگه 6 میله پل نمی خواد اما برای اطمینان یه دونه پل بالا بزنید
سلامسلام:
دوست عزیز چند تا نکته:
1-شما چون عرض تانکتون 50 میشه باید حتماً از پل استفاده کنید
2-می تونید عرض رو به 40 سانت کاهش داده اما طول رو 10 سانت بیشتر کنید .
3-شیشه برای اطمینان 6 میل باشه(4 هم موردی نداره به اون صورت)چون تانک تکثیره و باید مطمئن باشه.اگر 4 میل باشه باید یه پل بالا و یه پل پائین بزنید حله.اما اگه 6 میله پل نمی خواد اما برای اطمینان یه دونه پل بالا بزنید
پس 1 آکواریوم به طول 50 عرض 40 و ارتفاع 60 واسه دیسکس مناسبه. اگه بخوام بالا پل بزنم پس باید ی پل باریک بزنم مثلا 10 سانتی که از هر طرف 20 سانت فاصله داشته باشم. کافیه چنین عرضی؟
سپاس.
عکسها آپدیت شد . به پست اول مراجعه کنید ....
سلام.خیلی مطلبه خوبی بود
فقط برای سیفونش چیکار میکنند؟
با این ابعاد اگر بخواهند سیفون هفتگی داشته باشن که دیگه هیچی
سلام . سوء تفاهم نشه این تانک رو من نساختم !!! ضمنا هرکه بامش بیش برفش بیشتر داشتن چنین تانکی سیفونهای آنچنانی هم می خواهد ضمن اینکه اگر دقت کرده باشید دیسکسها از نوع هیکل و وحشی هستند . بنابراین بسیار دقت و هزینه می خواد نگه داشتن چنین تانکی
با سلام خدمت شما جناب اقای استاد رضایی.
جسارتا در مورد اینکه من در حال ساخت یک تانک با ابعاد ۱۵۰*۴۵*۷۰ هستم و برای تصفیه میخوام از سامپ استفاده کنم واقعا بهترین روش برای سیفون کردن چیه؟ با توجه به اینکه بخوام از کف سیفون کنم ایا استرس زیادی وارد نمیشه به دیسکس ها
منظور از وارد شدن استرس هنگام سیفون از کف به دلیل زمان بیشتر سیفون کردن و اینکه پایه هم یک متر و من تقریبا باید شیرجه بزنم داخل تانک برای سیفون![]()
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.