انقدر باید بشوری تا آب حالت کدری نداشته باشه![]()
دوست عزیز یکمقدار واتر پمپتون برای این حجم زیاد نیست؟همینطور اسکیمرتون. چون من شنیدم اگه از یک حدی هم جریان زیاد باشه بعضی مدیا ها خوب عمل نمیکنندوست من سلام
با اجازه تون تازه میخوام شروع سیکل رو استارت کنم وسایلی رو هم که دارم شامل
فیلتر سطلی UNmax 500
با توان عبور 2000 لیتر اب در ساعت و تصفیه 1500 لیتر اب در ساعت
دارای لامپ UV
دارای بخاری
4 سبد نسبتا بزرگ جهت ریختن مواد
------------------------------------------
یه بسته MICRO MAC با مارک JBL
------------------------------------------
20 کیلو ماسه مخصوص اب شور شسته شده و تمیز
------------------------------------------------------------
100 عدد بیوبال کوجک در حد یه فندق
--------------------------------------------
30 عدد بیوبال بزرگ در حد یه گردو
-----------------------------------------------
یه وتر پمپ با توان چابچایی 4000 لیتر در ساغت
--------------------------------------------------------
اسکیمر اسمشو نمیدونم چون کارتنش رو گم کردم ولی طولش 35 سانت و واتر پمپش 2000 لیتر رو در ساعت جابجا میکنه
---------------------------------------------------------------------
یه تانک اماده چینی با حجم تقریبی 120 لیتر
---------------------------------------------------------------
بخاری 300 وات
-----------------------------------------------------
که قراره از فیلتر سطلی به عنوان سامپ استفاده کنم
---------------------------------------------------------
در ضمن تاج بالای اکواریوم داخلش دوتا مهتابی داره یکی سفید و یکی ابی
------------------------------------------------------------------
عزیز بنده کلا اینا رو دارم و به امید خدا امشب قراره بیام تهران کم و کسزی ها رو تهیه کنم و از اونجایی که مسیز طولانی هست خواهش میکنم لطف کنید و کسری لیست بنده بنویسین
البته اسم دقیق و مارک هاشون رو و کلا هر چیزی که برای استارت و بعد از سیکل نیاز هست بفرمایین
ممنون
دوست عزیز اگه منظورتون استفاده از خرده مرجان و خورده صدف هستش استفاده از اون یه نمه مشکلات ایجاد میکنه .
به خاطر کلسیمی بودنش میتونه روی کلسیم آب تاثیر بزاره و اگه از اون هم بگذریم اگه بعدا راس و یا ستاره شنی و گابی بگیری نمیتونن از این شن استفاده کنن چون به خاطر سایزش و زبر بودنش به دهنشون و پوستشون آسیب میرسونه .
و از طرف دیگه ایی زیبایی که شن نرم داره این شن نداره چون من تجربشو دارم .
یکی دیگه از مشکلاش گیر کردم و باقی مانده غذا ها در لابه لای این شن هست و از دید آبزیها پنهان میمونه و میتونه روی کیفیت آب تاثیر بزاره .
موفق باشید .
دوست عزیز فکنم حق با شماست البته من این شنو به خاطره قشنگیشون گرفتم! و برای اینکه بعدا از گابی نگهداری کنم می خواستم مقداری شن نرم هم اضافه کنم چون هنوز به 2-3 سانت شن نیاز دارم! به نظرتون کار اشتباهی کردم!؟دوست عزیز اگه منظورتون استفاده از خرده مرجان و خورده صدف هستش استفاده از اون یه نمه مشکلات ایجاد میکنه .
به خاطر کلسیمی بودنش میتونه روی کلسیم آب تاثیر بزاره و اگه از اون هم بگذریم اگه بعدا راس و یا ستاره شنی و گابی بگیری نمیتونن از این شن استفاده کنن چون به خاطر سایزش و زبر بودنش به دهنشون و پوستشون آسیب میرسونه .
و از طرف دیگه ایی زیبایی که شن نرم داره این شن نداره چون من تجربشو دارم .
یکی دیگه از مشکلاش گیر کردم و باقی مانده غذا ها در لابه لای این شن هست و از دید آبزیها پنهان میمونه و میتونه روی کیفیت آب تاثیر بزاره .
موفق باشید .
به جای شنی که داری از شن معمولی استفاده کن ترکیب این دو تا شن با هم چیز خوبی نمیشه و زیبایی شن معمولی خیلی بیشتره
ممنون از پاسختون
دوستان مینی اسکیمر دایمکس مدل xp-30 جواب گوی یه تانک 200 لیتری میشه؟
سلام بله حق با شماست امروز همه زو عوض کردم ولی هنوز استارت نکردم
فقط یه کم وسیله رو دستم مونده همه هم نو هستند
مثل اسکیمر واتر پمپ بیوبال
نمی دونم اونا رو چه کنم
سلام دوستان بلاخره بعد از یک هفته وکمک دوستای خیلی خوبی که اینجا پیدا کردم تانک مون برپا شد ولی تا فردا آب گیری میکنیم همینجا از مصطفی و مهدی وبابک عزیز به خاطر کمکها وراهنمایی های بزرگشون تشکر میکنم
![]()
ومنتظر نظرات و پیشنهادهای دوستان خوبم برای راه اندازی وچگونگی گدروندن سیکل تا آخر دکترا هستیم اندازه ها شد
۸۰ظول
۵۰ارتفاع
۴۵عرض
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
کپی برداری از مطالب اختصاصی انجمن پارسی پت با ذکر منبع و لینک مستقیم بلا مانع است.